2777
2789
عنوان

چطور مخ بزنم؟😂

235 بازدید | 19 پست

پارسال عید شهر ما کوچیکه یه اکیپ پسر دیدم که مشخص بود یکیشون از من خوشش میاد و منم محل ندادم در پاساژ بودم که یه عدشون نمیدونم رفتن کجا یویشون موند بیرون من خوشم از اون اومد و اونم نگام کرد فقط دیگه گذشت تا چند وقت پیش عکسشو دیدم یکی استوری کرد رفتم نگا کردم دیدم همون پسرس رفتم گپ مشترکم داشتیم حالا پسره لفداد رفتم گفتم چرا لفدادی و یکم صبت کردیم لاس نمیزد یجوری بود دوسدارم باهاش اشنا شم چیکار کنم؟😂😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری بود شاید رل داره ...یه عکس خوشگل از خودت بزار پروف .

اره یه دختریو فالو داش گفتم رلتم بیار گپ گف ندارم کی گفته این رل منه گفم چکارت دارم چرا میترسی و فلان..

با ی تفنگ

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یاد اون شعره افتادم ک آخرش میگه‌

خب طبیعیست که یکروزه به پایان برسد

عشق هایی ک سر پیچ خیابان برسد. 

فعلا تو پیک هیجانی بسر میبری. دوستی خوبه ها ولی اگه قراره وارد تله های احساسی و آسیب بشی بهتره فعلا دست نگه داری

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
همینجور بعضی وقتا باهاش حرف بزن ببین چی میگه  مثه ی سری دخترا نری اعتراف کنی 😂

🤣ن

اخه منم همینو میخا کنم ولی خب یجوریه سرده میخام جذبش کنم ولی نمیدونم چطوری لینک دادم گفم بیا گپ گف نمیام گفتم خداروشکر گف گمشو منم گفتم چقدر بیادبی😂😐

اره یه دختریو فالو داش گفتم رلتم بیار گپ گف ندارم کی گفته این رل منه گفم چکارت دارم چرا میترسی و فلا ...

عکس خوشگل بزار پروفایل ..بعضی وقتا الکی پیام بده بفهمه بهش نخ میدی 

ولی پسرا بفهمن ازشون خوشت میاد میرن تو قیافه 

یاد اون شعره افتادم ک آخرش میگه‌ خب طبیعیست که یکروزه به پایان برسد عشق هایی ک سر پیچ خیابان برسد. ...

باور کن اینقدر بم خیانت شده ک اصا نگم قیافمم خوبه ها همه میگن خوشگلی و از اینجور حرفا ولی بداخلاقم گیر میدم 😐😂