2777
2789
عنوان

مسمومیت غذایی

1239 بازدید | 14 پست

بچه ها من این ماه ۴ بار مسموم شدم غذای فاسد یا خراب هم نخوردم یعنی هرچی بقیه میخوردن منم میخورم ولی فقط من مسموم میشم بنظرتون دلیل دیگه ای داره؟؟

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میکروب هنوز از معده ت دفع نشده

چیکار کنم خوب شم؟؟

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
مطمئنی مسمومیت غذاییه؟

حالت تهوع و استفراغ شدید 

گاهیم اسهال 

اینا علایممه

واقعا؟؟ چیکار کنم پس؟

من با اینکه غذا بیرون نخورده بودم حالم بد شد رفتم پیش دکترم گفت غذای مونده خوردی... دارو داد بعد از بیست و چهار ساعت رفتم حالم بدتر شده بود داروهامو عوض کرد داروهای که زمان کرونا داشتم بهم میداد داد خوب شدم 

من با اینکه غذا بیرون نخورده بودم حالم بد شد رفتم پیش دکترم گفت غذای مونده خوردی... دارو داد بعد از ...

یعنی غذای مونده ادمو مسموم میکنه؟

پس چرا فقط من اینجوری شدم

احتمالش هست سیستم ایمنی بدنم ضعیف باشه؟

من 48 ساعت اسهال و حالت تهوع شدید بی اشتهایی شدید بعدش تب و بدن درد و دل درد هم بهش اضافه شد 

خب با دارو خوب شدی؟

یعنی غذای مونده ادمو مسموم میکنه؟ پس چرا فقط من اینجوری شدم احتمالش هست سیستم ایمنی بدنم ضعیف باشه ...

فکر نکنم واسه من مسمویت غذایی می‌بود چون وسواس دارم دکترم بهم نمیگه مثلا اگه کرونا باشع یا ویروس