2777
2789
عنوان

خط پیشونی😒

132 بازدید | 10 پست

زیر ۲۰ سالمه

بعضی وقتا پیشونیم خط میوفته مخصوصا زیر آفتاب بوده باشم یا یهو عصبی شده باشم بعدش خط میوفته

تو حالت طبیعی کمتره ها ولی تو موارد بالا بیشتر میشه

بدم میاد تو آیینه مشخص میشه

کرمی ماسکی چیزی سراغ ندارین؟

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

سعی کن زیاد اجزای صورتتو تکون ندی

مثلا موقع حرف زدن ابروهات بالا نره

تو آفتاب اخم نکن چشماتو جمع نکن

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهامو بعضی وقتا دم اسبی محکم میبندم 

که خطا از بین بره 

ولی سر درد میگیرمو و مامانم دعوام میکنه که نکن موهات میریزه😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

سعی کن زیاد اجزای صورتتو تکون ندی مثلا موقع حرف زدن ابروهات بالا نره تو آفتاب اخم نکن چشماتو جمع ن ...

بخدا هی میخوام این کارا رو بکنم و عادت کنم

ولی بعد یه تایمی کلا یادم میره

مخصوصا موقع عصبانیت وقتی حرف میزنم

بخدا هی میخوام این کارا رو بکنم و عادت کنم ولی بعد یه تایمی کلا یادم میره مخصوصا موقع عصبانیت وقتی ...

تمرین کنی یاد می گیری 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

آبرسان  کلاژن ساز ماساژ  من خط اخم البته ارثی دارم خیلی دیر اقدام کردم ب درمان الان بوت ...

بوتاکس ابروهارو میاره پایین😶😂یجوری میشه آدم😂

ممنون

آبرسان فکر کنم خوب باشه چون صورتم خشکم هست

بوتاکس ابروهارو میاره پایین😶😂یجوری میشه آدم😂 ممنون آبرسان فکر کنم خوب باشه چون صورتم خشکم هست

نه میبره بالا .البته جای خوب باید بزنی . دکتر خوب کاری نمیکنه چهره بهم بریزه

سرم لیفتینگ گاتیو بهترین انتخابه بدون اینکه عوارض بوتاکس رو تجربه کنی صورتت رو لیفت میکنی

از بین برنده خط اخم و لبخند و آبرسان قوی پوست درضمن بوتاکس هر 6ماه تمدید میخواد

2790
2778
2791
2779
2792