noori8417 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1729 عنوان خط پیشونی😒 132 بازدید | 10 پست زیر ۲۰ سالمهبعضی وقتا پیشونیم خط میوفته مخصوصا زیر آفتاب بوده باشم یا یهو عصبی شده باشم بعدش خط میوفتهتو حالت طبیعی کمتره ها ولی تو موارد بالا بیشتر میشهبدم میاد تو آیینه مشخص میشهکرمی ماسکی چیزی سراغ ندارین؟ خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنممن/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆 1402/12/13 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39874 سعی کن زیاد اجزای صورتتو تکون ندیمثلا موقع حرف زدن ابروهات بالا نرهتو آفتاب اخم نکن چشماتو جمع نکن نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
noori8417 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1729 موهامو بعضی وقتا دم اسبی محکم میبندم که خطا از بین بره ولی سر درد میگیرمو و مامانم دعوام میکنه که نکن موهات میریزه😂 خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنممن/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆
paschi عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7316 آبرسان کلاژن سازماساژ من خط اخم البته ارثی دارم خیلی دیر اقدام کردم ب درمان الان بوتاکس هم کنم نمیره مبگن ژل و اینا ک پولشو ندارم
noori8417 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1729 سعی کن زیاد اجزای صورتتو تکون ندی مثلا موقع حرف زدن ابروهات بالا نره تو آفتاب اخم نکن چشماتو جمع ن ... بخدا هی میخوام این کارا رو بکنم و عادت کنمولی بعد یه تایمی کلا یادم میرهمخصوصا موقع عصبانیت وقتی حرف میزنم خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنممن/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39874 بخدا هی میخوام این کارا رو بکنم و عادت کنم ولی بعد یه تایمی کلا یادم میره مخصوصا موقع عصبانیت وقتی ... تمرین کنی یاد می گیری نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
noori8417 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1729 آبرسان کلاژن ساز ماساژ من خط اخم البته ارثی دارم خیلی دیر اقدام کردم ب درمان الان بوت ... بوتاکس ابروهارو میاره پایین😶😂یجوری میشه آدم😂ممنونآبرسان فکر کنم خوب باشه چون صورتم خشکم هست خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنممن/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆
paschi عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7316 بوتاکس ابروهارو میاره پایین😶😂یجوری میشه آدم😂 ممنون آبرسان فکر کنم خوب باشه چون صورتم خشکم هست نه میبره بالا .البته جای خوب باید بزنی . دکتر خوب کاری نمیکنه چهره بهم بریزه
eshqham عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1076 سرم لیفتینگ گاتیو بهترین انتخابه بدون اینکه عوارض بوتاکس رو تجربه کنی صورتت رو لیفت میکنیاز بین برنده خط اخم و لبخند و آبرسان قوی پوست درضمن بوتاکس هر 6ماه تمدید میخواد