2777
2789
عنوان

هعی..

150 بازدید | 29 پست

سلام

شب بخیر

من ۱۷ سالمه حقیقتا نمیدونم کجای کارم اشتباهه که تنهام ،

هرکی واسه خودش یکی دوتا دوست صمیمی داره بعد من هیچ

خیلی بده واقعا تو جمع تنها باشی هرکی با رفیقش خودش خوشه

هعی به نظرتون چیکار کنم ؟

🌈به نام خدای رنگین کمان🌈 . یک عدد اذر ماهی مودی هستم 🦭😂. علاقه ای به صحبت با کسایی که پروف سیاسی دارند ندارم پس خودت کوچیک نکن و ریپ نزن. علاقه ای به دوستی با کسی ندارم پس درخواست نده لطفا.

رابطه ی اجتماعیت رو قوی کن عزیزم

سعی کن توی جمع تو بحث ها شرکت کنی

زِ‌هَمه‌دَست‌کِشیدَم ڪِه‌تُ‌باشی‌هَمہ‌اَم باتُ‌بودَن‌زِهَمِه‌دَست‌ڪِشیدَن‌دارَد :))  ‹✨اربابمـ‌حسین‌جانـ ›  ️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو جمع باش ساکت نشین اعتماد ب نفس داشته باش خودتو قدرتمند نشون بده

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
رابطه ی اجتماعیت رو قوی کن عزیزم سعی کن توی جمع تو بحث ها شرکت کنی

ارتباطم اوکیه بیشتر وقتا من جمعو میخندونم و گرم می کنم ولی خب بعدش هرنفر جدا میشنو..

🌈به نام خدای رنگین کمان🌈 . یک عدد اذر ماهی مودی هستم 🦭😂. علاقه ای به صحبت با کسایی که پروف سیاسی دارند ندارم پس خودت کوچیک نکن و ریپ نزن. علاقه ای به دوستی با کسی ندارم پس درخواست نده لطفا.

منم ناراضییم خیلی کار میکنم اما تا یکی مسخرم.میکنه کل عزت نفسم از دست میدم

وایییی میفهممم

تو مدرسه  تو کلاس نه رفیقی نه دوستی

درون گرایی؟

من که با هرکی دوست شدم فقط بخاطر سود خودش بود

اره بشدت

پس همون

تو هم درونگرایی ؟

من؟ نه من مودی ام😂