2777
2789
عنوان

دختر دوستم

696 بازدید | 45 پست

سلام حال روحیم خیلی بده صبح تشیع جنازه دختر ۴ ماهه دوستم بود،دکترا انقد سوراخ سوراخش کردن بخاطر وصل کردن سرم

میگن که رگشو پاره کردن

خدا نصیب هیشکی نکنه 

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا بدور

خدا به مامان باباش صبر عظیم بده 

چرا فوت کرد؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بگردم برای دل مادرش😭علت فوت چی بود

میگن که سرما خورده بوده دکتر سرم داده

پرستاره هم انقد سوراخ سوراخش کرده رگشو پاره کردن

میگن که سرما خورده بوده دکتر سرم داده پرستاره هم انقد سوراخ سوراخش کرده رگشو پاره کردن

یعنی چی خطای پزشکی؟ 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
وای خدایا بدور خدا به مامان باباش صبر عظیم بده  چرا فوت کرد؟

میگن که سرما خورده بوده دکتر سرم داده

پرستاره هم انقد سوراخ سوراخش کرده رگشو پاره کردن

یعنی چی خطای پزشکی؟ 

از پاره شدن رگ مگه کسی میمیره اونم تو بیمارستان 

اتاق عملی بخیه ای چیزی مگه خیلی دیر جنبیده باشن بچه از خون ریزی زیاد فوت کرده باشه یا کلا قضیه چیز دیگه 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

از پاره شدن رگ مگه کسی میمیره اونم تو بیمارستان  اتاق عملی بخیه ای چیزی مگه خیلی دیر جنبیده با ...

باباش میگف بچه رو برداشتم بردم یه جا دیگ

گفتن کار از کار گذشته