2777
2789
عنوان

🌧️☔ سال 1403

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من اینا 🤣😅😆

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

چپ یا راست؟

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
نه 😐

حس شیشمی اینجا نداریم¿😕

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
تو فقط بخند خدا این خوشی رو ازت نگیره 😐😂

مال من ایناشد😄😃😂خداشکر..یعنی میشه منم بخندم توزندگیم ازته دلم شادباشم برای اولین بارتوکل زندگیم؟ تاالان فقط مشکلات سخت واسترس واضطراب وغم بوده....

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
چپ

😐🧡😅

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
همون چیزی که می بینی هست نیاز به توضیح نیس 

😍 و 💖 یعنی عاشق یکی میشی سومی هم برا من مستطیل شده 

его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"

مال من ایناشد😄😃😂خداشکر..یعنی میشه منم بخندم توزندگیم ازته دلم شادباشم برای اولین بارتوکل زندگیم؟ ...

آره 🥲

его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"