2789

من با وجود مسواک زدن دائم ولی یه بار در روز بازم لکه سیاه رو دندون دارم و گاهیم واقعا دندونام عذابم میدن مثلا چیزای سرد و گرم نمیتونم بخورم 

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیرم لکه سیاه یعنی پوسیدگی؟؟؟

نه پوسیدگی نه اندازه یه خال خیلی کوچیک قد همین . که گذاشتم رو دندونم هست که انگار لکه افتاده و اگه مسواک منظم نزنم پوسیده میشه

خال رو خودت گذاشتی؟؟؟

نه بابا اون خاله خودش افتاده خال که نیست که مثه اونه در اثر استفاده از شیرینیجات و ... افتاده که باید پر شه اگه پر نشه پوسیده میشه البته برا پر کردنش هم نیاز نیس کل دندون پر شه فک کنم چه فقط یه نقطه خیلی کوچیکه

نه بابا اون خاله خودش افتاده خال که نیست که مثه اونه در اثر استفاده از شیرینیجات و ... افتاده که بای ...

بعد تا حالا هیچوقت دندون خراب نداشتی؟؟؟

من دندونن خراب چند تا دارم و میدونم واسه مسواک نزدنه ولی میگم شابد جنس دنندونام بده 

بعد تا حالا هیچوقت دندون خراب نداشتی؟؟؟ من دندونن خراب چند تا دارم و میدونم واسه مسواک نزدنه ولی می ...

بچه که بودم چرا خیلی داشتم مسواک نمیزدم 

بعدش از نوجوونیم تا الان که ۱۰ سال اینا میگذره میزنم ولی خب بازم گاهی احساس چجوری بگم گزگز دارن مخصوصا موقع خوردن چیزای سرد و گرم 

یه مدت بزن خب مسواک درد هم داشته باشه یکم کم می کنه من جنس دندونام زیاد خوب نیس در نظر خودم

بچه که بودم چرا خیلی داشتم مسواک نمیزدم  بعدش از نوجوونیم تا الان که ۱۰ سال اینا میگذره میزنم ...

من بزنم از لثه ام خون میاد مامانم هی میگه یا میگه زدی میگم اره ولی خودشم میدونه نمیزنم