2777
2789

ماه قبلی ۸۰۰ میلیون وجه رایج مملکت داده به همسایه امون 

( قرض )

بعد من الان پول لازم دارم ۵۰ تومن زده به حسابم 

درصورتی چیزی که میخوام ۷۰ میلیونه 

میگه خودت بقیه اشو یه کاری کن

روانم بهم میخوره انقدر واسه ملت سخاوتمند بازی در میاره بعد من که بچه اشم انقدر تحت فشارم

برای اینکه جهان را جای بهتری کنی ،چه میکنی؟!🌤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مثل بابامه 

به من که میرسه خسیس بازی‌درمیاره 

با بدبختی پول جمع کردم گوشی گرفتم نصفش من دادم نصفش بابام اونم به زور 

در حالی که ۱۰ تومن پول داده بود به رفیقش 

حرومش بشه من که راضی نیستم 

🐈‍⬛❤️🐾
نمیشه کاریشون کرد باید رو پای خودمون با ایستیم هرچند هم سخت

بابا من ۱۸ ۱۹ سالمه هنوز استقلال مالی ندارم  بعدم وقتی دارن و نمیدن آدم بیشتر میسوزه

شوهر منم همینه،ب صابکارش ۳۰۰ قرض داده بعد اون روز تو فروشگاه دو تا گلدون پلاستیکی دونه ای ۲۲ بود گفتم بگیر میخام گلدونا رو عوض کنم گفت فعلا نمیخاد همونا خوبه،ناکس😡 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
چند سال پیش یخچال و فریزه نمیدونم برای کدوم خرابی گرفته بود  سر این زندگی ما داشت از هم پاشیده ...

دقیقا بابا منه 

رفته ضامن یه وام ۱ میلیاری واسه یه خانوم شده طرف پول برداشت و در رفت ماهم یه مدت زندگیمون رو هوا بود حتی ماشین هامونم بانک  توقیف بود تمام و کمال پول بابام داد

شوهر منم همینه،ب صابکارش ۳۰۰ قرض داده بعد اون روز تو فروشگاه دو تا گلدون پلاستیکی دونه ای ۲۲ بود گفت ...

خدایا مارو از دست مردان خسیس زندگی مان نجات بده

دقیقا بابا منه  رفته ضامن یه وام ۱ میلیاری واسه یه خانوم شده طرف پول برداشت و در رفت ماهم یه م ...

آخ اخ مثل بابام

۱۵ سال پیش ضامن کسی شده بود ۴۰میلیون وام

اون موقع خیلییی بود

حسابا مسدود شده بود پولا پرید

🐈‍⬛❤️🐾