2777
2789
عنوان

شاهنامه 👑

276 بازدید | 11 پست

چطوری میتونه فردوسی اینقدر زیبا با روح و روان بازی کنه اینقدر موقع خوندن درس 13 و12 فارسی 3 تجربی حال کردم اصن گریه کردم

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

فردوسی فقط راوی بوده. زیبایی اصیل و واقعی در خود اون داستان‌هاست که ریشه در باورها و اساطیر ایران باستان دارن.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعله 

با کلماتشونم دمار از روزگار ما درآودن سر امتحانات 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
باید میرفتی انسانی شایدم از فشار روانیه

نه نه ربطی به فشار روانی نداره من واقعا عاشقش شدم کلماتش خیلی چینش عالی و زیبایی دارن

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

فردوسی فقط راوی بوده. زیبایی اصیل و واقعی در خود اون داستان‌هاست که ریشه در باورها و اساطیر ایران با ...

به هر حال کسی بوده که تونسته تاریخ رو به زیبایی به تصویر بکشه 

راوی بودن کار خیلی سختیه این روایته که داستان رو می‌سازه

ولی به قول یکی از استادانی فوق‌العاده‌امون ارزش حقیقی شاهنامه فردوسی به همون داستانشه. کسی نمیاد ویژگی‌های ادبی فردوسی رو زیاد تحسین کنه. شعر ناب نیست اونجوری که شعر مثلا حافظ نابه.

تازه فردوسی خودش همه اون اشعار رو نگفته. اون کار ناتمام دقیقی شاعر رو تموم کرده.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

ولی به قول یکی از استادانی فوق‌العاده‌امون ارزش حقیقی شاهنامه فردوسی به همون داستانشه. کسی نمیاد ویژ ...

شعرهای داستانی کلا همینطورن اما کلماتی که فردوسی تو شعرهاش استفاده کرده اتفاقا خیلی قشنگن بسته به سلیقه داره

شعرهای داستانی کلا همینطورن اما کلماتی که فردوسی تو شعرهاش استفاده کرده اتفاقا خیلی قشنگن بسته به سل ...

چیزی که میگید کاملا درسته ولی شاهنامه در واقع هویت و شناسنامه ایرانه اگر شاهنامه نبود احتمالا بعد از حمله ایران اعراب فرهنگ ایران کلا نابود شده بود مردم ایران به فردوسی و راویهای قبل از اون مثل دقیقی خیلی مدیونن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست