2777
2789
عنوان

ک● لاهبردای کار بسته بندی در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 15212 بازدید | 28 پست
سلام و عرض ادب14005478953 شناسه ملی56736 شماره ثبت قبل از هر چیز میتونید با استفاده از شماره ثبت وم ...

دقیقا همینارو بهم گفت

خوب شد سرچ کردم تاپیک شما رو دیدم 🙏🏻

مال خودت باش

منم قبلا همین شرکتا منتها بسته بندی کش مو بود ازم چس اندازه پول خواست میدونن بخاطر چس تومن نمیرن بعضیا شکایت کنن واسه همین هرغلطی میکنن

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای واقعا متاسفم من خیلی تلاش کردم که آگاه کنم خیلی از شماره هاشون رو پیدا کردم در حدی که ایتام رو ه ...

اینا بی پولای مجازین که زحمت نمیدن برن سرکار🤣

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
کاش زودتر پیامتو میدیدم و منم این اشتباهو نمیکردم دقیقا منم با همین متن گول زدن و مبلغو واریز کردم ب ...

یه پیام بده به اون شماره و بگو شمارت و می‌فرستم برای ثبت شکایت. سر 300تومن خودت و بفاک دادی

برید بانک و اسم این دزد و بگین، آرمین مصلی دانش. و شماره حسابشو بدین ، منم همین کارو کردم قراره پیگیری کنن پول و پس بگیرم، حتمااا اینکارو کنین تا حسابش بسته بشه. +989918725368 شمارش. و کارتش 6362141006098975

تاپیکتو با نظراتش خوندم ممنونم فدات ،خوب شد اشتباه نکردم پول بفرستم واسشون،،،اخه شنیدم که ادمو با هزینه کم فریب میدن که طرف بگه خب حالا ۷۰ تومن هزینه ای نیست یا میشه یا نمیشه ولی بعدا بر اساس اطلاعاتی که از طرف میگیرن حساباشو خالی میکنن

خیلیاشون هم میگن پول دستگاه رو بفرستید تا براتون دستگاه بسته بندیو بیاریم باور نکنید کارهای تایپ و ت ...

آره ۵۰۰تومن پول بی زبون منم خورد اون تایپ،حرومش بشه

خدایا کمی آرامش فقط همین

الان تو دیوار هم آگهی گذاشتن بسته بندی تنقلات در منزل 

تو چت فقط میتونی پیام یدی اونم ی شماره میزاره پاس میده به روبیکا و ایتا واسه ثبت نام به بهانه ضمانتتون فقط تشخیص هویت پ هرینه مراحل ثبت کد کشوری استخدام هست ازم خواستن مبلغ 480 تومن پول واریز کنم 

تزشون حواستم بیارن در منزل تحویل بدن و تحویل بگیرن گفتم اعتماد کنین ما نماد اینماد پایین سایتمون هست سالهاس داریم کار میکنیم رفتم اینمادسایتشون رو زدم رفت آدرس دیجی کالا آورد بالا 

دیگه اینماد هم جعل میکنن معلوم نیست چرا کسی پیگیرشون نیست اینهمه سر مردم کلاه نذارن 

حالا من خوب شد واریز نکردم اول اومدم نظرات رو تو سایت نظرات ببینم که نی نی سایت اومد دیدم به ی اسم پیگه قبلا کلاه برداری کردن 

تصمیم گرفتم منم بنویسم بنده خدایی تو تله‌شون نیافته

اگر این سایتهای کار در منزل واقعا بخوان کار به کسی بدن هیچ وقت نمیان اول بگم پول بده تا ثبت نام کنیم.وقتی آدرس و همه ی مشخصات رو دارن برای اطمینان میان جلو در خونه هم کارو تحویل میدن هم هزینه ثبت نام میگیرن اینجوری خیلی منطقی تره تا اینکه خودشون هیچ شماره و لوکیشنی بهت نمیدن اما تا سلام میکنی میگن هزینه ثبت.هزینه باربری و....باید پرداخت کنی تا همکاری کنیم...چقدر آدما بد و منقلب شدن چه جوری خوابشون میبره؟

واقعا نامید کنندس که حتی برای کار در منزل هم باید حواست باشه سرتو کلاه نذارن

توی تلگرام به فردی که اسمش سمیه آقا جانی بود برای کار در منزل پیام دادم برای ثبت نام 3500000 تومان ازم گرفت دفعه ی بعد اومد گفت برای هزینه باربری نزدم پولو.واقعا چقدر باید یه آدم آنقدر کثیف باشه که از اعتماد افراد سواستفاده کنه

خب پس چکار کنیم دخترا !!!

ب اینجور کارا که نمیشه اعتماد کرد 

بیرون هم بری سرکار چندرغاز بدن ک هزینه ایاب و ذهاب بخای کسر کنی چیزقابل قبولی نمیمونه

لطفا هر کسی کاری معتبر پیدا کرد همینجا خبر بده

تولیدی. دوخت اینا چطوره؟

2790
2778
2791
2779
2792