2777
2789
عنوان

بدون پارتنر

616 بازدید | 41 پست

این دنیا برای من هیچ جذابیتی نداره ۳۶ سالمه اصلا خوشگل نیستم تا حالا با هیچ پسری دوست  نبوذم خیال مبکردم به پول الان پپل هم دارم فهمیدم بهدخوشگلی فقط فقط، دیگه از اینکه تا حالا پارتنر نداستم واقعا خسته شدم هیچ لذتی از این دنیا نیردم 

حالا همون پولتو بردار برو کلینیک زیبایی خوشکل شو

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پاتنری که الا پیدا نشد اون زمان پیدا بشه قصدش یه چیز دیگست تا به عشق!

حالا شما چرا باغچرو بیل میزنی 

من خواستم اسی اول ب خودش ارزش بده اگ خودشو دوست داشته باشه پیدا میشه مگ گفتم بره خودشو چیکار کنه ک واسه چیز دیگ پاتنر پیدا شه؟؟؟

قد من نیستی با قد بلند😎...

والا اگر عکس خودت هست که خیلیم خوبی... آخه وقتی خودت به خودت اینجوری ظلم میکنی انتظار داری کس دیگه دوستت داشته باشه... روی اعتماد به نفست حتما کار کن و از مشاور کمک بگیر... 

علاوه بر این سعی کن تو اجتماعهایی که به علایقت نزدیکند حضور داشته باشی... مخصوصا بصورت مجازی... چون اینجوری یواش یواش اعتماد به نفست بالا میره و با افراد خیلی بیشتری هم آشنا میشی... منظورم هم اینستا نیست... اجتماعهای مجازی هدفمند... مثلا اگر به کتاب علاقه داری دور همی های کتابخوانی... اگر به ورزش و پیاده روی علاقه داری... اگر موزیک یا هر چی دیگه...

ولی کلا برای حل مشکل اول از خودت شروع کن!

حالا شما چرا باغچرو بیل میزنی  من خواستم اسی اول ب خودش ارزش بده اگ خودشو دوست داشته باشه پیدا ...

من بینیم خیلی بزرگ نیست ولی احساس میکنم اگر عمل بشه  صپزتم عروسکی میشه بخدا خسته شدم دخترها از دوست پسراشون مبگم تا بحال یه پسر هم دپرم نیومده خسته شدم 

باید همه ای جنبه ها رو در نظر گرفت پارتنر که به خشگلی نباید بیاد جلو!

ارزش؟؟؟

خوشکلی؟؟؟

این دوتا چقدر فرقشونه. شما حتما تصورت از حرفم 1تن تزریق ژل بوده فلانو بهمان اسی منظورمو بگیره کافیه عزیزم

قد من نیستی با قد بلند😎...