2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرات مختلفه بحث بدهکاریم نیست بحث قدردانی از زحمتای پدر و مادره مسلما همه پدر و مادر ها نمیتوننن صددرصد امکانات رو تامین کنن ولی پدر و مادری که برای بچه صدشون رو گذاشتن دستشون بوسیدن داره الانکه دارم مادر میشم میفهمم مامان باباها خیلی زحمت کش و به نظرم مقدس ان 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

مادرم فوق العاده طلبکار هست ...

ولی من همچین حسی نسبت به بچه هام ندارم ...چقدر دلم می خواد قبل از مرگم  حداقل برای هر کدوم شون یک خونه تامین کنم ..اما افسوس که دستم کاملا خالیه

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

چی مثلا؟ 

به نظر من بچه ها 100 سالشون هم باشه بازم پدر مادر مسئولن 

ولی یه چیز جالب خوندم حس کردم اینجا باید بگم 

میگفت که ما از همون اول به بچه هامون یاد میدیم

بابا آب داد 

بابا نان داد

به خاطر همینه که بچه هامون اینقدر پر توقع شدن و فکر میکنن هر چیزی تو این دنیا میخوان پدر مادرشون باید براشون فراهم کنه

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

نه اتفاقا پدرو مادرن که به بچه هاشون بدهکارن.اونا هستن که بچه هارو به این دنیا میارن پس وظیفه اشونه تا آخر عمر هواشونو داشته باشن مثل این میمونه که مهمون دعوت کنی خونت بعد بهش بگی پاشو کارای خونمو انجام بده و برام غذا درست کن

از چه نظر؟ عرف قانون فرهنگ شرع نظر شخصی جهانی ؟

از لحاظ مالی

یه دختر که بالای ۱۸ سالشه و شاغله  دیگه نباید چیزی از والدینش بخواد؟نباید انتظار حمایت مالی داشته باشه صرفا مون بزرگ شده؟

نه اتفاقا پدرو مادرن که به بچه هاشون بدهکارن.اونا هستن که بچه هارو به این دنیا میارن پس وظیفه اشونه ...

پس چرا وقتی چیزی میخوایم حس گناه میدن؟؟؟میگن خجالت نمیکشی ما بهت پول بدیم؟چرا نمیبینن که هنوز تو خونه اونایی باید حداقل بپرسن مردی؟؟میری بیرون میای چیزی نمیخاای؟؟

از لحاظ مالی یه دختر که بالای ۱۸ سالشه و شاغله  دیگه نباید چیزی از والدینش بخواد؟نباید انتظار ...

چند سالته؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

چی مثلا؟  به نظر من بچه ها 100 سالشون هم باشه بازم پدر مادر مسئولن  ولی یه چیز جالب خوند ...

خب پس خودشون توقع ایجاد کردن 

دست من بود ۱۰۰ سال سیاه نمیخواستم دنیا بیام 

پس من از کی کمک بخوام؟؟دردمو به کی بگم؟؟؟بگم کی بهم پول بده؟؟؟