2789

من تجربه ندارم ولی پزشک مامایی که دخترخالم منشیش هست میگفت خیلی برای بدن مضره

می‌گفت نمیذاره رحم هوا بکشه و عفونت میگیره

نوار بهداشتی های مسافرتی خیلی خوبن با جذب بالا

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم بهتره استفاده نکنید 

چون به مرور باعث عفونت های داخلی

آسیب زدن به بافت ماهیچه ای دهانه رحم میشه 

و وسیله بهداشتی نیست چون چندین باررررررر مصرف هستش و وارد کرد جسم خارجی مکرر به داخل واژن عوارض خاص خودشو در پیش داره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ماههای اول سخته چون قلقش دستت نیامده ولی بعد از دو سه ماه خیلی راحت میشه گذاشتن وبرداشتنش 

ولی به هیچ وجه درنمی‌آید باید به زور دربیاریش 

اگه درست جاگذاری بشه اصلا حسش نمیکنی 

من تجربه ندارم ولی پزشک مامایی که دخترخالم منشیش هست میگفت خیلی برای بدن مضره می‌گفت نمیذاره رحم هو ...

کاملا صحیح هستش من خالم متخصص زنان هستند 

نظرشون در همین باره هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم بهتره استفاده نکنید  چون به مرور باعث عفونت های داخلی آسیب زدن به بافت ماهیچه ای دهانه ...

اصلا به دهانه رحم نمی‌رسه که بخواد آسیب بزنه 

والا من چند ماهه استفاده میکنم کلا عفونتم از بین رفت به نظر عفونت بیشتر برای نوار بهداشتی هایی که ما استفاده میگنیم

اصلا به دهانه رحم نمی‌رسه که بخواد آسیب بزنه  والا من چند ماهه استفاده میکنم کلا عفونتم از بین ...

پارچه هم استفاده کن خوبه

میگن کاپ عوارض داره کمتر استفاده کن خواهر 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
پارچه هم استفاده کن خوبه میگن کاپ عوارض داره کمتر استفاده کن خواهر 

والا دکترم گفت هیچ عوارضی نداره استفاده کن 

بعدشم من یه واژینیسم خفیف داشتم که باکاپ کلا برطرف شد 

به نظر بهترین چیزها که یه خانوم می‌تونه به خودش هدیه بده چون دیگه اصلا حس نمیکنی که پریودی

اصلا به دهانه رحم نمی‌رسه که بخواد آسیب بزنه  والا من چند ماهه استفاده میکنم کلا عفونتم از بین ...

ببینید وقتی یک دارو ،خوراکی ،عوارض بالایی براش تعیین میشه دلیل بر این نیست که به همه آسیب میزنه درصدی در نظر میگیرند 

مثلا یک نوع کرم هست رضایتمدی یک درصد داره ۹۹درصد نارضایتی خب اون شخص به پوستش سازش داشته و جای لک و جوش هم از بین برده اما تعدادی بیشتری بهشون به مرور آسیب وارد شده 

و برخی داروها و لوازم بهداشتی هست که به یک شبه عوارضش مشخص نمیشه به مرور خودشو نشون میده چه روند درمان خوب چه ناسازگاری

ما باید کلی در نظر. بگیرم 

و بطور کل به ورودی واژن آسیب میزنه طبق نظریه پزشکی 

ببینید وقتی یک دارو ،خوراکی ،عوارض بالایی براش تعیین میشه دلیل بر این نیست که به همه آسیب میزنه درصد ...

عزیزم شما برو آناتومی بدن رو سرچ کن ببین بعد عکسای قرارگیری کاپ تو واژن رو ببین متوجه میشی اصلا کاپ به دهانه رحم نمیرسه اگه میگفتی به دیواره واژن آسیب می‌زند  منطقی تر بود تا دهانه رحم 

بهترین چیزه. در نمیاد، درد هم نداره و اصلا حس نمیشه. جنسش هم سیلیکون پزشکیه و هر بار ضدعفونی میشه. شما وقتی میری پیش دکتر هم خیلی وسایلشون چند بار مصرفه و هر بار ضدعفونی میکنن. من سالهاست استفاده میکنم و حتی یک بار هم عفونت نگرفتم. هیچ عوارضی هم سراغم نیومده. عوارض مال پدهای بهداشتیه که کلی مواد شیمیایی توشه. بهترین برندهای پد تیتانیوم دی اکسید دارن که مشکلات باروری ایجاد میکنه. تازه برندهای خوب و درجه یک خارجی. دیگه پدهای ایرانی که معلوم نیست موادش رو از کجا وارد کردن و چقدر ماده شیمیایی زدن بهش و یکسره ایجاد خارش میکنه وضعش مشخصه.

عزیزم شما برو آناتومی بدن رو سرچ کن ببین بعد عکسای قرارگیری کاپ تو واژن رو ببین متوجه میشی اصلا کاپ ...

درسته صحبت شما عزیزم منظورم همون ورودی واژن بود و به مرور تجمع باکتری و قارچ باعث زخم های دهانه رحم میشه