2777
2789
عنوان

شوهرم

245 بازدید | 8 پست

بچه ها شوهرم وضع مالیش خدا رو شکر عالیه اول ازدواج خودش گفت دیگه نرو سرکار من هر ماه حسابت رو پر میکنم ولی بخدا کفر منو در میاره پول تو دستم نمیزاره بمونه مثلا ۵ تومن میزنه فرداش میره با رمز دوم کارت من مثلا یه کیف چرت از دی جی کلا سفارش میده کل ۵ تومن میره خوب اسمش هم هست برا من خریده ، همش هم نمیشه بگم پول ، یا مثلا برا عید میگم لباس میخوام میگه بزار بعد عید اینهمه لباس تو کمده،  خوب زشته من مثلا وضع شوهرم از کل فامیل بهتره نباید سر و وضعم خوب باشه؟ میره یهو میده مثلا ۴ تا شلوار یک شکل اونجوری که خودش دوست داره برام میخره من اگه خودم بخرم ییمت بهتر میخرم اون میره مارک و گرون میخره بعد که میگم پول میخوام میگه برات خرید کردم صبر کن تا پول بیاد تو کارتم ، چیکارش کنم ؟ خیلی هم دوسم داره ها میدونم این خرید ها رو برا خوشحالی من میکنه اما بخدا پول تو کارتم نیست میریزم بهم 

اروم و دوستانه باهاش صحبت کن بهش بگو دوست داری یه چیزی تو کارتت باشه ادم یهو یه چیزی میبینه خوشش می ...

بارها گفتم غیر مستقیم ولی شدیدا حس میکنم دوست نداره پول تو کارتم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارها گفتم غیر مستقیم ولی شدیدا حس میکنم دوست نداره پول تو کارتم باشه

اگه دوست نداشت تو کارتت پول نباشه حتی پولم بهت نمیداد

خب وقتی میگی چی میگه؟

شاید دوست داره طبق سلیقه اون لباس بپوشی؟ نه؟

این کاربری از دسترس خارج شده

اگه دوست نداشت تو کارتت پول نباشه حتی پولم بهت نمیداد خب وقتی میگی چی میگه؟ شاید دوست داره طبق سلی ...

وقتز میگم میریزه ولی دوباره به یه طریقی مثلا برو موهاتو رنگ ک و اینا اون پول خرج میشه

وقتز میگم میریزه ولی دوباره به یه طریقی مثلا برو موهاتو رنگ ک و اینا اون پول خرج میشه

من مجردم

خودمم اصلا پول تو کارتم نمیمونه

بابا واسه این چیزا که اشکال نداره😅 تازه ادم ذوقم میکنه که نظر بده

ولی لباسو ادم دوست داره خودشم نظر بده یا حداقل با مشورت همدیگه بخره

این کاربری از دسترس خارج شده

من مجردم خودمم اصلا پول تو کارتم نمیمونه بابا واسه این چیزا که اشکال نداره😅 تازه ادم ذوقم میکنه ک ...

میدونه مشکل چیه آنقدر چیزایی که میخره خوشگله نمیدونم چی بگم🤣