2777
2789
عنوان

ارتودنسی به عنوان معلم

147 بازدید | 7 پست

سلام. من قراره به عنوان معلم دولتی مشغول به کار بشم

از طرفی یدونه دندون تو فک بالام دارم که تو چشمه و به ارتودنسی نیاز داره

بدم نمیاد فک بالامو ارتودنسی کنم ولی چون قراره معلم شم با خودم میگم شاید جالب نباشه اول مهر جلوی بچه ها با سیمکشی برم! شاید بخوان مسخره بازی دربیارن

یا حتی اگه ارتودنسی نکنمم میترسم نکنه بخوان مسخرم کنن. البته برخورد میکنم باهاشون

توصیه شما چیه؟ به نظرتون ارتودنسی بکنم یا نکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر کرونا ک‌اومد ماسک زدن هم شد کلاس.ماسک بزن.منم ارتودنسی دارم همیشه ماسک میزنم خوشم نمیاد .چون ممکنه غذا بین سیم ها گیر کنه هواسم‌نباشه پیدا باشه.حداقل ماسک حفظ آبرو میکنه

آره انجام بده. خوشگل میشی.

تا ابد نمی مونه که.

بچه ها هم هر چیزی ممکنه بگن. باید خودتو به نشنیدن بزنی.

کاملاً عادی باش.

تو مدرسه از هر نوع تربیت دانش آموز هست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم بهتره بکنین.. خب بچها زیاد بازیگوشی میکنن. رنگ کش براکت هاتونم تیره انتخاب کنین مثلا توسی زیاد تو چشم نباشه.. بعد چند روز عادت میکنن

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

الان که فکرشو میکنم اگه تا قبل از اول مهر انجامش بدم خوبه. چون بچه ها تازه اول مهر منو اینطوری می بینن

اما اگه مثلا چند ماه از تدریسم بگذره و تازه ارتودنسی کنم، چون به قیافه قبلی عادت داشتن شاید براشون عجیب باشه و بخوان مسخره بازی کنن