2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

78 بازدید | 3 پست

کارت سوختم گم شده بود   وقتی اومد ۴۰۰ تا سهمیه داشت 

بابام کارت رو برداشت بخدا اگه دروس بگم۳۰۰ تاش رو استفاده کرد  چند روزه نداده بهم  من بنزین آزاد زدم  

الان دیگه عصبانی شدم به مامانم میگم من خودم یکی دیگه از کارتم استفاده میکنه خودم از جیب میدم  قیافه گرقته ناراحت شده تو منت میزاری؟؟؟من منت میزارم؟؟؟چون حرفم رو زدم منت گذاشتم؟؟؟باباااااا من سالی ۱۰ ملیون به زور پس انداز میکنم   بهشون قرض دادم همونو میخواستم طلا بخرم گرون شد جهنم و ضرر           الان میگه تو همش قیافه میگیری چون ما بعد عید میخوایم پولتو بدیم     من چه غلطی کنم؟؟پول میدم تا جایی دهنم رو باز میکنم گریه میکنه داری منت میزاری 

ندم میشم آدم بد که کمکشون نکرده       ۱ سال بود منتظر بودم قرعه کشیم دربیاد که گوشواره بخرم    اونم اینطوری شد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تقصیر تو نیست پولی که تو درمیاری باید برای خودت باشه کارت سوختت رو از بابات پس بگیر (ولی با دعوا نه‌ ...

صحبت کردم آخر بحث هم من شدم آدم بد و گریه کردم

من شدم آدم خودخواه

من شدم کسی که منت میزاره