2777
2789
عنوان

داداشم

111 بازدید | 11 پست

رفته پای صندوق های رای ۶ صبح تا ۵ صبح فرداش 

بعد اومده از ۵ صبح تا ۸ شب خوابیده 

بابام میگه چیکارش داری خسته شده

حالا من از ۴ و نیم رفتم تا ۴ 

۴ خوابیدم تا ۱۰ صبح  

امان از آدم بیشعور 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به بابا گفتی بیشعور؟ 🤔

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

متوجه نشدم الان مشکلت چیه دقیقا 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
حسود

۱۵ ساعت  خوابیده 

بعد شام براش گذاشتن برای من هیچی نیست بخورم  

اگه با ابن حسابحسود منم ک دهنت رو باز کن ببینم بهت 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲