2777
2789

بستگی داره به وضع مالیت. چون هم تحصیل در این رشته خیلی خرج داره هم راه انداختن تولیدی یا مزون یا کلا کسب و‌ کارش سرمایه بزرگی میخواد. اگه توان مالی اینو نداشته باشی نمیتونی به سوددهی آنچنانی برسی نهایتا یه طراح خرده‌پا میمونی. اگه از این نظر تامین باشی رشته آینده داریه.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه وضع مالیم خوب نباشه اما پشتکار داشته باشم چی؟

اون خیلی طول می‌کشه واقعا. انقد باید کارای ریز بکنی که بتونی سرمایه دست و پا کنی که خودت مستقل کار کنی.

تو هنرستان هم اگه بخوای همین رشته رو بخونی کم کمش بیست تومن پول نیاز داری. الان خواهر من دهمه نزدیک بیست تومن فقط چرخ خیاطی و تجهیزاتش شده. حالا هنوز به ساخت مانکن و این چیزا نرسیدن. کلی پارچه هم باید بخره.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

تو بیوتون خوندم کارشناسی دبیر ادبیاتین راضین؟از دبیری؟

از رشته و شغلم راضی هستم ولی خیلی از دانشگاهم بدم اومده.

اون خیلی طول می‌کشه واقعا. انقد باید کارای ریز بکنی که بتونی سرمایه دست و پا کنی که خودت مستقل کار ک ...

درکل خواهرتون علاقه داره و اینکه اگا اطلاعی از بازار کارش دارین میشه کامل بگین