saheldef_def مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1583 عنوان تست افسردگی 94 بازدید | 9 پست عجب...الان چند سالی میشه چطوری جبرانش کنم خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 1402/12/12 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manootahaa عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 7095 کالا گفته که قبل از ار اقدامی با پزشک مشورت کن.دار میگیری خوب میشیمن نمیدونم چرا ما اینقدر در مقابل دکتر رفتن برای اعصاب و دارو خوردن مقاومیم
saheldef_def مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1583 هععی متاسفم کدوم سایته؟ نمیدونم ولی درمانکده نوشته بود بالاش تستش رایگانه خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:)
saheldef_def مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1583 سایتشو بگو نمیدونم ولی درمانکده نوشته بود توجه نکردم خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:)
saheldef_def مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1583 کالا گفته که قبل از ار اقدامی با پزشک مشورت کن. دار میگیری خوب میشی من نمیدونم چرا ما اینقدر ... ولی یکیو میشناختم افسردگی حاد داشت هر چب هزینه میکرد درست نمیشد حالش هنوزم داره دارو مصرف میکنه جبرانش سخته خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:)
manootahaa عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 7095 ولی یکیو میشناختم افسردگی حاد داشت هر چب هزینه میکرد درست نمیشد حالش هنوزم داره دارو مصرف میکنه ... بستگی به آدم هم داره اگه خودشو ببازه و هی بگه حالم بده حالم بده من افسردگی دارم خوب نمیشه.منم افسردگی شدید دارم و بزار یه حقیقت بهت بگم ۹۹ درصد مردم اسران افسردگی دارن پس فقط تو نیستی افسردگی مثل سرماخوردگیه درمان میشه سرطان که نیست