2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تمام وسایل و مواد اولیه مثل ۱۳ به بدر که میرید

برنج رب روغن ادویه چای نمک شکر آبلیمو حبوبات 

لباس مناسب فصل

وسایل حمام 

سیخ ونقل

شعله پخش کن و دم کنی و قابلمه پوست گیر و چاقو گوشتکوب

پتو و بالشت و ملافه و رو فرشی

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

خوشحالتون واقعا.کیف شو ببرید.

من نداشتم.بستگی داره داخل ایرانه یا خارج از ایران.اگه داخلی تا جایی که ممکنه وسایل راحتی رو ببرین با خودتون.چون زمان کمی نیس که

از وسایل شخصی تا پلاستیکی و ظرف و ظروف و ابزار برقی آشپزخونه و لباس سرد و گرم و اینا.

مواد غذایی و شوینده ها رو بخرین همونجا

آخ دلم خواست.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

منم با خودت ببر قول میدم ی گوشه بشینم.🥲

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

اگه مبله هست و اشپزخونه اش کامله ،فقط لباس طبق شرهیط اب و هوای منطقه ، وسایل ضروری مثل ملحفه . بالشت ..... .قیمت  موادغذایی رو سوال کن. اگه اونجا گرونتر از شهر خودتون هست موادغذایی ببر. من دو ماه رفتم روستا. پشیمون شدم وسایل با خودم برده بودم.