2777
2789
عنوان

متاهلا و افراد بالای ۲۵ سال🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست
الان 90_80 درصد مردا خیانت جنسی می کنن. منتهی خیلیاشون زرنگن ، رو نمیشه. مرد متعهّد خیلی کمه..

این امار و از کجا اوردین؟😑نصف مملکت هرزه هستن یعنی؟!این همه مرد خوب داریم!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نه نداره ولی باهام مهربون و خوبه ولی عاشقم نیست

این آدم بعد ها به هزار طریق مختلف ازارت میده چون دوست داشتنی نیست تا جوونی یه فکری به حال خودت بکن عمر و زندگی من سوخت الانم با یه بچه گیرم اینم اخلاقش خوبه ولی دوسم نداره، و کل زندگی بهم زهر کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر کساییکه خیانت می کنن علتش تنوع طلبی و هیجان نه بچه و پیری    

واقعا خییییییلییییی آدمای کثیفی هستن 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

نصف نه نود درصد مردم هرزه هستن پس

نه میگه نود درصد مردا‌.خب نصف جمعیت  ایران هم مرد درنظر بگیریم میشه نصف جمعیت ایران 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
زندگی رو جهنم میکردی یعنی چیکار میکردی

یعنی طلاق مگر اینکه آنقدر پشیمون باشه که به دست وپا بیفته و حتما حق طلاق میگیرم و میگم خونه به نامم کن 

ولی بازم ته دلم نمیبخشمش چون واقعا من عاشقانه این زندگی رو جمع و جور کردم به خاطرش کلی تنهایی و سختی کشیدم ( به خاطر این میگم هر زوج شرایطش با زوج دیگه فرق میکنه)

البته اگر بچه نبود

الآن بچه دارم از وقتی به دنیا اومده واقعا نمیدونم چیکار باید کرد چون نمیخوام هیچوقت بچم آسیب روحی ببینه

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

این امار و از کجا اوردین؟😑نصف مملکت هرزه هستن یعنی؟!این همه مرد خوب داریم!

فقط کافیه یه زن خوشگل بفرستی سمت طرف و امتحانش کنی.😁 تازه مچشونم که بگیری بازم گردن نمی گیرن.بازیگرای قابلی هستن.

بله ، خانواده هاشونو دوست دارن.به زنشون خیلی میرسن ولی پشت پرده هم جریاناتی دارن.  از این موار ...

خونوادمم همینو میگن ولی اخه من نمیتونم خیانتشو فراموش کنم😔😔

یعنی میگی ببخشمش؟

خونوادمم همینو میگن ولی اخه من نمیتونم خیانتشو فراموش کنم😔😔 یعنی میگی ببخشمش؟

بستگی به شرایطتت داره..

باید سبک سنگین کنی ببینی اگه طلاق بگیری زندگیت چطور میشه ، اگه بمونی چطور میشه.

مزیت ها و معایبشون رو باید مقایسه کنی.

امیدوارم آرامش بگیری ❤️