2777
2789
عنوان

متاهلا و افراد بالای ۲۵ سال🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست

حقیقتش اگه بتونم پول رهن خونه جور کنم 

یا سرکار برم   طلاق میگیرم 

حتی اگه ۱۰ تا بچه داشته باشم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به نظر من نمیشه یه نظر کلی داد،برای بعضیا وحشتناکه خیانت و برلی بعضیا قابل تحمل برای تو چه جنبه ای داره؟اگه طلاق یا ببخششو انتخاب کنی هرکدوم چه تاثیری داره و چه سختیا و مزیتی

بچه داری؟اگه اره کدومش بیشتر به صلاحشع

خب من ک الان متوجهش شدم و نمیتونم فراموش کنم چیکار کنم؟😔

تا بچه نداری تکلیفت رو روشن کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اصلا نمیبخشیدم . اخلاق خوب یعنی چی طرف خیانتکاره شما خودت زدی به خواب . قطعا بازم خیانت کرده و نفهمیدی و در آینده هم همینه . میخوای بمونی ازش ایدز و هپاتیت بگیری؟؟؟؟ هم مهربه و حقوقت بگیر هم آبزوش ببر

مهریه ت و بگیر و جداشو ارزش نداره همش تنت بلرزه الان با کیه کجاس؟!یا ازش ایدز و مریضی های دیگه بگیری .کسی که یه بار خیانت کرد برای باردوم راحت تر انجامش میده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

خیانت قابل بخشش نیست

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

عزیزم هیچکس نمیتونه جز خودت درسترین تصمیم برات بگیره

چون همه خودشونو با همسر خودشون تو اون موقعیت قرار میدن و این شرایط رو پیچیده میکنه

من به شخصه تا ابد نمیبخشمش حتی در حد چت باشه

ولی چون الان بچه دارم واقعا نمیدونم آدم باید چیکار کنه

اگر بچه نباشه به خاطر خیانت باید تنبیه بشه و به نظرم بگو چیزی به نامت کنه و جوری رفتار کن که اگر بار دیگه تکرار بشه صد در صد جدایی

ولی بازم میگم من به شخصه زندگی رو جهنم میکنم.

) اگر بچه نداشتم

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .