2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روتارین بخور روزی دو ساشه خیلی خوبه

اب نمک هم استفاده کن 

سوپ و دمنوش گل ختمی هم خوبه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

اب و نمک و سرکه سیب قاطی کن قر قره کن ،روزی چند بار این کارو بکن ،نمکش رو غلیظ درست کن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
منم گلوم خیلی درد میکرد آزیترومایسین بهم داد یه آمپولم نوشت اون باعث شد بهتر بشه

من آمپول زدم

سرم هم زدم

ولی خوب نمیشم 

هیچی هم نمیتونم بخورم ضعف شدید هم دارم

واقعا کلافم کرده

من آمپول زدم سرم هم زدم ولی خوب نمیشم  هیچی هم نمیتونم بخورم ضعف شدید هم دارم واقعا کلافم ک ...

یادم رفت اینو بگم هر شش ساعت استامینوفن بخور

اره خیلی بده سه روز درد خیلی شدید داشتم میدونم چی میگی😟😟 شلغمم خوبه

یادم رفت اینو بگم هر شش ساعت استامینوفن بخور اره خیلی بده سه روز درد خیلی شدید داشتم میدونم چی میگی ...

یه شربت داده کدیین داره مثه معتادا همش خوابم😵‍💫

حالا خداروشکر بدن دردم با سرم خوب شد

تیرویید کم کاردارم شلغم نمیتونم بخورم