2777
2789
عنوان

بچه ها جون بیاید 🥺

159 بازدید | 20 پست

همکلاسی های دانشگام خوب نیستن از رفتارشون بدم میاد بد مرامن چجوری بی تفاوت باشم؟ 

باز خداروشکر دانشگام نیمه حضوریه.. 

تا حالا همچین تجربه ای داشتین از دانشگاهتون؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجورین؟ زیاد باهاشون قاطی نشو من زمان دانشگاه با کسی قاطی نمیشدم اما احترام حفظ کن

خودمم باهاشون قاطی نمیشم فقط میخام در حد همکلاسی باشم که این دوسال بگذره.. رفتارشون بده مغزم سوت میکشه جرات بی احترامی ندارنا ولی بعضی وقتا این حجم بد مرامی خیلی برام عجیبه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
از دبیرستان داشتم خیلی سخت بود

آره همکلاسی بد داشتن خیلی تاثیر داره یا باید خیلی خنثی باشی اهمیت ندی آخه من میخام از دانشگاه لذت ببرم که سختم نشه نتونم ادامه بدم این بی‌ ذاتی هارو میبینم بی انگیزه میشم هرچقدم بخام اهمیت ندم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

اکثرا همینجوری هستن...

منم همکلاسی هام دم به دقیقه پشت هم بد میگفتن

خیلی حسود و بددهن و بی ادب بودن

همش دنبال منفعت خودشون بودن واصلا برای دیگران ارزشی قائل نبودن...

و همش دنبال حاشیه ساختن برای دیگران بودن

اصلا رو خودت نذار

زیاد باهاشون گرم نگیر

در حد سلام و احوالپرسی باش و به هیچ وجه جلوشون از کسی بد نگو و کلا کاری به کارشون نداشته باش

چ رشته ای  راضی دانشگاهش خوبه؟

راضیم اما بیشتر دوست داشتم برم آزاد ولی از یجا بخاطر همین نیمه حضوری بودنش خوبه چون گاهی نتونی بری دانشگاه ایرادی نداره 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
آره همکلاسی بد داشتن خیلی تاثیر داره یا باید خیلی خنثی باشی اهمیت ندی آخه من میخام از دانشگاه لذت بب ...

منم هنوزم سر جلسه ازمون هکلاسیا دبیرستانمو بضیاشونو میبینم حالم خراب میشه

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
دقیقا چیشون عجیبه با ذکر مثال

یکیشون مثلا میخاد بقیه رو به سمت خودش بکشه که مثلا کسی سمت من نباشه آخه این دختره با من مشکل داشت اول ترم مثل کلاس اولی ها فکر میکنه اینطوری میتونه حرص منو در بیاره 🤣. تعدادمونم زیاد نیست واسه همین مجبوریم همون چند نفری که هستیم هممون باهم ارتباط داشته باین این یکم سختش کرده 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خدا بگم چیکارشون نکنه که اینقدر بد ذاتن 

دقیقا 

دفه قبلی ول کردم ازمونو اومدم خونه 

مامانم میگ از این ب بعد خودم باهات میام  

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون