2777
2789

سلام من ۲۰ سالمه چطوری زندگی کنم که بعدا پشیمون نشی چجوری از زندگیم لذت ببرم چه کارایی انجام بدم؟؟میخام بعدا پشیمون نشی که عمرم هدر رفتم و در لحظه لحظه زندگیم استفاده کنم و شاد باشم چیکار کنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دنبال علاقه ت هر کاری عشقت میکشه بکن به درست و غلطش هم فکر نکن من هم سنتم و تا به این سن از کارایی که نکردم پشیمونم نه از کارایی که کردم از این جا به بعد میخوام اشتباه کنم میخوام تجربه کنم میخوام شکست بخورم ولی برم دنبال کارایی که نزاشتن 

برو دنبال علاقه ت هر کاری عشقت میکشه بکن به درست و غلطش هم فکر نکن من هم سنتم و تا به این سن از کارا ...

پدرم پارانوئید داره خیلی شکاکه و زن ستیزه از اول نمیخواست بچه دختر داشته باشه الان هم روزگارمو سیاه کرده از وقتی ۱۲ ساله م شد و پریود شوم روزگارم سیاهه نمیدونم چطور از دستش خلاصی شم

پدرم پارانوئید داره خیلی شکاکه و زن ستیزه از اول نمیخواست بچه دختر داشته باشه الان هم روزگارمو سیاه ...

نمیتونی بری دانشگاه یه شهر دیگع اگه دولتی قبول بشی خوابگاه بهت میدن