2777
2789

من. 

تا هروقت ک خودت بخوای در بیاری اما چسب از سر موهات رشد میکنه میاد پایین من معمولا هر 2ماه میرم ترمیم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من.  تا هروقت ک خودت بخوای در بیاری اما چسب از سر موهات رشد میکنه میاد پایین من معمولا هر 2ماه ...

اها چقد خوب 

هزینش چقدره حدودا؟

واینکه این سوسکی هارو که رنگ میکنن میشه بجای رنگ این کارو کرد؟

اها چقد خوب  هزینش چقدره حدودا؟ واینکه این سوسکی هارو که رنگ میکنن میشه بجای رنگ این کارو کرد ...

بستگی ب قد مو داره

از شاخه ای 10تومن تا 40تومن و بیشتر. هرچی مو بلندتر باشه گرونتر رنگاهای بلوند هم گرونتر. 

بله میشه مو طبیعی دیو میتوتی جای مش و هایلایتم استفادع کنی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️