2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ چیز هیچ وقت پشیمونم نکرده

خیلی چیزا هست که بابتشون عمیقا ناراحتم اما پشیمون نه 

به نظرم هرجا هر تصمیمی که گرفتم،درست ترین تصمیمی بوده که توی اون شرایط و با اون حال میتونستم بگیرم، شاید بعدش فهمیدم که غلط بوده اما اون لحظه ی انتخاب درست ترین کارم بوده 

پس پشیمونی یعنی زیر سوال بردن خودت،کسی که خودش رو زیر سوال ببره همه چیز رو زیر سوال میبره 

بعضی چیزا هم هست مثل انتخاب بعضی ادما توی زندگیمون که بعدش فهمیدیم ادم ما نبودن و پشیمون شدیم،ولی من همیشه میگم اگه اون لحظه خوشحال بودی پس پشیمونی نداره!

فقط و فقط عشقمو کنار خودم ندارم 

تنها چیزی ک ی عمر پشیمونم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اینکه دوست پسر داشتم تو سنین پایین یکمی به درس هام لطمه زد هرچند دانشگاه رفتم حسابداری خوندم الان هم میخوام ارشد علوم تربیتی دادم میخوام قبول شم برم دانشگاه‌ دو سال بخونم بیام معلم ابتدایی شم راستی کسی نگه با حسابداری آزمون آموزش پرورش بده برنمی دارن خیلی کم برمیدارن دو نفر تازه ماشین حساب هم نمیشه برد سرجلسه آزمون استخدامی علوم تربیتی بهتر هس کلا بابت دوست پسر دوران راهنمایی ام خیلی ناراحتم هرچند گذشته ها گذشته الان هم یکسال هس کلا دیگه دوستی رو گذاشتم کنار فقط به فکر کنکور ارشد معلم شدنم هستم هیجی به شغل داشتن نمی ارزه

یه رازی رو توی دلم نگه نداشتم و به شوهرم گفتم.... آخخخخ خدا کاش برمیگشتم به عقب

هیج موقعه آدم نباید راز دلش رو به شوهر بگه هیچ موقعه میگن به دوست نباید حرف دلت رو زد چه برسه شوهر خدا شاهد رمضان ۱۴۰۰ دقیقاها یادم هست رفتم بانک از قضا یک دختر میگفت با شوهر ده سال دوست بودیم تو دانشگاه بعدش عقد کردیم ۹۸ عقد کرده بودن ۹۹ عروسی میگه تو دوران دوستی تمام حرفه خونه رو به شوهرم گفته بودم الان مثل خر پشیمانم هنوز چند ماهه بود عروسیش شده بود