2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم خدا بهت کمک کنه

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
طلاق خوب نیست مخصوصا برا زن منم جدا شدم شاید یک مشکل از سرت کم شه اونم شوهرته اما صدتا مشکل برات ...

بخدا خسته شدم یکسال منو فرستاده شهر خودشون خودش رفته یه شهر دیگه برای کار بعدش هرچی میگم خونمون بدیم کرایه ماهم بیایم پیشت قبول نمیکنه

بخدا خسته شدم یکسال منو فرستاده شهر خودشون خودش رفته یه شهر دیگه برای کار بعدش هرچی میگم خونمون بدیم ...

حتما زن گرفته خب یه سر برو اون سهری که کار میکنه ببین چه خبره حالا خرجیتون رو هم میده