2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم راهنمایی لطفا

239 بازدید | 13 پست

خیلی خلاصه وار بگم که از اول ازدواج تا الان که سه سال میشه ما همش مشکل داشتیم بی مسئولیته دروغگوعه.پنهان کاری میکنه خرجی نمیده مثل ی بچه کوچیک لج میکنه اهل دودو ایناس ی ماهه خونه بابامم چندشب پیش اومدن خونمون که مثلا مشکلو حل کنن ولی دعوا درگیری درست کردن پلیس اومد و الان دنبال کارای شکایتم اون شب خودشو خانوادش بعد از درگیری گفتن طلاق میدیمو این حرفا..ولی رفته تمکین زده..خلاصه خیلی چرتو پرت هم گفته..

الان بااینکه میدونم کارم درسته وباید هرجوری شده طلاق بگیرم ولی همش حس بد دارمو دلشوره دارم طرفم کلا ادم نرمالی نیست حتی خانوادشم ادمای اهل شرو دعوا هستن

حتی حاظرم از حقو حقوقم بگذرم فقط ازاد بشم چون واقعا اصلا قانونی هم نیست که بخواد حق منو بگیره همه جا شده پارتی بازی

شمایی که طلاق گرفتید شماهم اولاش حالتون بد بود ترس داشتید؟

من میدونم بهترین کارو درحق خودمو جونیم دارم انجام میدم ولی نمیدونم چرا دلم تنگ میشه و امید به برگشت دارم چکارکنم این حسه بدی که دارم بره 

اگه هم تجربه ای هم درباره طلاق دارید بهم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بفکر جدایی چند ماهه خونه بابامم ولی دلبستگی بدی دارم بهش .حالم بده فقط دوست دارم بخوابم .مشاور هم می‌گفت ناراحتی .دوست داشتن سکوت .خواب گریه کردن جز مراحل به آرامش رسیدم بعد طلاقه

معذرت میخام اینو میگم آدم یه سگم هرروز ببینه یه دفعه نبینه دلش میگیره شما سه سال باهم زندگی کردین طب ...

بخدا همچین خاطرات خوبی هم باهاش ندارم بنظرم فقط از رو وابستگیه وقتی یادش میفتم حالم بدمیشه ومیگم کاش همه چی زودتر تموم بشه