2777
2789
عنوان

نگرفتن شیشه شیر ! **راهنمایی کنید**

375 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

پسرم ۲ماهشه، از چندروزگی هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک. از ده روز پیش یهویی شیشه شیر رو دوست نداره و به زور بهش میدادم. الانم که کلا دیگه نمیگیره. 

پیش خودم باشه مشکلی ندارم شیر خودمو میدم ولی گاهی میذارمش پیش مامانم و باید شیشه بگیره.

نمیدونم چرا اینجوری شده! یک دفعه‌ای دیگه شیشه نگرفت! کسی تجربه ای داره؟😩😩

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 
شیشه شیرشو عوض کن

هم چیکو داره هم دکتر براونز، سری این دو شیشه کاملا متفاوته ولی هیچکدوم رو نمیگیره. واقعا عجیببه!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید طعم شیر مادرو دوست داره 

شیر تو بدوش بریز شیشه امتحان کن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

شاید طعم شیر مادرو دوست داره  شیر تو بدوش بریز شیشه امتحان کن

امتحان کردم. نمیگیره. کلا دیگه شیشه نمیخواد. به من گفته بودن شیشه نده سینه نمیگیره. واسه من برعکسه! 😅

امتحان کردم. نمیگیره. کلا دیگه شیشه نمیخواد. به من گفته بودن شیشه نده سینه نمیگیره. واسه من برعکسه! ...

همون شیشه چون شیر ازش راحت میاد زحمت کمتری داره 

همه بچه ها شیشه رو میگیرن سینه رو نمیخان 

فک کنم پسرت ازهمین الان علاقه شدید ب ممه داره😂😍

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

2790
2778
2791
2779
2792