خیلی ناراحتم 18سالمه تنبلی تخمدان دارم سه سال حامله نشدم اما جاریم با 40سال سن باردار شد زایید میگم همش ناراحت نباش ایشالا خدا به تو هم میده اما ته دلم خیلی ناراحت بیشتر هم برای شوهرم ک بچه های اینا رو میبینه با ذوق نگاه میکنه التماس میکنه بوس بدن
خوب با تقدیر نمیشه جنگید ، شاید خدا صلاح نمیدونه ، خودتو مقایسه نکن ، اون هم باید بپذیره .مگه تنها تو هستی ، یه نگاه به دنیا بکن !!! تن سالم داری و هردوسالم هستید ، به جنبه های مثبت زندگی هم فکر کن
من هستم ؟!نه ولی من بودم دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
خدا نکنه اگه سلامتی رو از دست بدی ، به خودت نمیگی ناشکری کردم؟ این همه آدم مجرد موندن ، عده ای طلاق گرفتن ، عده ای فرزند معلول دارند ، به اینا فکر کردی؟ همیشه یه چیزایی داری که شاکر باشی ، فرزند بله ، شیرینی زندگی هست ولی همه چیز نیست ، در ثانی تو فرصت داری ، اگه شد خدا رو شکر کن اگه نشد بگو خدا صلاح ندیده بازم شکر کن .
من هستم ؟!نه ولی من بودم دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.