2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو بره چکاب

الان یک ساله کامل چکاپ میشه چون ویتامینش کم بود پارسال فهمیدیم هر سه ماه ازمایش میده و آمپول b12میزنه،پارسال سونوگرافی کامل شکم و لگن رفت کل ازمایشای ویتامین و کلسیم و تیروئید و روماتیسم داد مشکلی نبود فقط کمبودb12که الان کنترل شده

در عرض ی ماه ۵ کیلو کم کردم چیزیمم نیس  چقد حساسید  چیزی نیس

خیلی دارم اذیت میشم 😔زندگی زهرمارم شده انقد به چیزای بد فک میکنم دست خودم نیس،چقد کم شدن تو ماه خطرناکه؟شما تو غذاخوردنتون تغییری نکردین؟ همینجوری بی دلیل بوده لاغریتون؟

خیلی دارم اذیت میشم 😔زندگی زهرمارم شده انقد به چیزای بد فک میکنم دست خودم نیس،چقد کم شدن تو ماه خطر ...

حواست باشه به هر چی فکر کنی جذبش میکنی 

اصلا بد به دلت راه نده 

من اشتهام کم شده بود خیلی بی دلیل هر کی میدیدتم میگف چرا انقد کوچولو شدی در این حددد

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
حواست باشه به هر چی فکر کنی جذبش میکنی  اصلا بد به دلت راه نده  من اشتهام کم شده بود خیل ...

شوهرم میگه غذام کم شده به مدته چون خیلی گیر نمیدی بخور بخور بخاطر اونه😂اخه من خیلی گیر میدم که باید بخوری ولی خودم حس نمیکنم که غذاش کم شده باشه

چه آزمایشی باید بده بجز اینا؟شما میدونین چقد کاهش وزن تو یه ماه خطرناکه؟

تو فامیلمون یکی لاغر شده بود متاسفانه جدی نگرفتیم و سرطان کبد بود بعد دو سال فهمیدیم. ولی شما که میگین سونو رفتین خدای نکرده چیزی اگه بود نشون میداد

تو فامیلمون یکی لاغر شده بود متاسفانه جدی نگرفتیم و سرطان کبد بود بعد دو سال فهمیدیم. ولی شما که میگ ...

اره سونوگرافی کامل بعد آزمایش آنزیم کبدم دادیم،ایشون چقد وزن کم کردن ؟