2777
2789
عنوان

بارداری

59 بازدید | 11 پست

سلام

میشه اگه کسی تجربه ای داره منو راهنمایی کنه؟

من انتقال جنین انجام دادم، ۱۴ روز بعد آزمایش دادم بتا شد ۲۵ دو روز بعد تکرار کردم شد ۵۸ مجددا دو روز بعد تکرار کردم شد ۱۴۴ ، ده روز بعد رسید به ۱۳۹۹ ساک بارداری دیده نشد ، مجدد بنا به دستور پزشک دو روز بعد آزمایش دادم شد ۱۵۳۲ و یه ساک خیلی کوچیک دیده شد یک روز بعد بتام شد ۲۷۰۰ مجددا دو روز بعد آزمایش دادم شد ۳۰۰۰

. بنظرتون امکان رشد و تشکیل قلب هست؟ دکترم هنوز دستور سقط نداده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ممنونم یعنی امیدی هست این هفته صدای قلبش رو بشنوم؟

من خیلی اطلاع ندارم عزیزم

اما چون خودمم قراره ivf کنم حس و حالتو میفهمم. 

بتای ۳۰۰۰ خیلی خوبه اما واسه شما یه  کم کند رفته بالا....

از ته دلم آرزو میکنم که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

من خیلی اطلاع ندارم عزیزم اما چون خودمم قراره ivf کنم حس و حالتو میفهمم.  بتای ۳۰۰۰ خیلی خوبه ...

عزیزم انشاالله که واسه شما به بهترین شکل پیش بره. فقط استراحت کن و به چیزای خوب فکر کن.

متاسفانه من نتونستم استراحت کنم همسرم بشدت مریض شد و مجبور شدیم چندروز درگیر بیمارستان باشیم

عزیزم انشاالله که واسه شما به بهترین شکل پیش بره. فقط استراحت کن و به چیزای خوب فکر کن. متاسفانه من ...

مممنونم

اینقدر استرس دارم

هرکی رسیده گفته ivf نکن

اسپرم و جنین یکی دیگه رو بهت میدن 

بچه های ivf ضعیفن 

دوقلو بشه یه قل ضعیف تره

تو دوقلو احتمال اوتیسم و بیش فعالی بالاست‌‌...

امشب اینقدر سر نماز گریه کردم که نگو‌...‌

گفتم خدایا تو که میدونی تو دلم چیه ....

هرچی صلاحمه جلو راهم قرار بده

مممنونم اینقدر استرس دارم هرکی رسیده گفته ivf نکن اسپرم و جنین یکی دیگه رو بهت میدن  بچه ها ...

کی این حرفا رو زده اتفاقا من تو اطرافیان افراد زیادی رو میشناسم که IVF کردن و بچه هاشون سالم و بشدت باهوش هستن، ابدا اسپرم و جنین کس دیگه رو نمی‌دن چون بچه ها شبیه پدر و مادرشان میشن 

مطمئن باش خدا بهترین رو برامون رقم زده 

هر وقت دلت گرفت چشمات رو ببند و قرآن رو باز کن خدا بهترین حرفا رو بهت میزنه و بشدت آرامش میگیری

کی این حرفا رو زده اتفاقا من تو اطرافیان افراد زیادی رو میشناسم که IVF کردن و بچه هاشون سالم و بشدت ...

منم همینو میگم مگه میشه اعتبارشان رو زیر سوال ببرن وقتی با یه dna همه چی مشخص میشه. 

واقعا هر بچه ivf دیدی سالم و باهوش بوده؟؟؟؟

منم همینو میگم مگه میشه اعتبارشان رو زیر سوال ببرن وقتی با یه dna همه چی مشخص میشه.  واقعا هر ...

اره خدا شاهده 

یه مورد که اقوام نزدیک هستن و دوقلو بودن و اتفاقا هفت ماهه به دنیا اومدن یه دختر و یه پسر الان هر دو ورزشکاران و پریشون هم عالیه