من همه ی دندونای عقب هر دو فکم پر شده اند اکثرا هم سطحی بودن الان یکی از دندونام وقتی شیرینی میخورم یکم درد میگیره رفتیم دکتر میگه چندتاش نیاز به ترمیم داره ، خب من که همشو قبلا پر کردم یعنی چطوری دوباره پوسیده شده؟ یکم اعتمادم به دکترا کمه ، چطوری بهش بگم؟ بگم مطمئنید نیاز داره؟🤔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم اول یه عکی opg بگیر چک کن احتمال اینکه پوسیدگی زیر سطح ترمیم شده وجود داشته باشه ه ...
بله گرفتیم الانم تو نوبتم ولی از اونجایی که خیلی وسواس دارم میترسم درست کار نکنه ، یه بار از یه دکتر انقدر سوال کردم که گفت اگه دوست ندارید میتونید برید😂😑
یعنی چی اعتمادم کمه خب وقتی خلقت خدارو مراقبت نمیکنید میپوسه ساخته ی دست بشر چرا نباید از زیرش بپو ...
من اتفاقا چون ارتودنسی هم داشتم بهداشت رو در حد توانم رعایت میکنم اونموقع روزی سه بار مسواک میزدم شب علاوه بر نخ دندون عادی نخ دندون ارتودنسی هم استفاده میکردم به علاوه دهانشویه ، الان هم که برداشتم کمتر ولی اینطور قضاوت کردن درست نیست