2777
2789
عنوان

با شوهرم پشت تلفن بحثمون شد

273 بازدید | 18 پست

سلام دوستان با شوهرم پشت تلفن بحث کردم خیلی حرفای بدی زدم و نفرینش کردم چون منو تنها ول کرد رفت خونه مادرش روستا الان پیام داده ک وسایلاتو جمع کن برو خونه بابات😭منم دوباره باهاش بحث کردم ک کلی نفرینش کردم گفت میام تکلیفتو روشن کنم ب نظرتون وقتی بیاد چ اتفاقی میفته ؟😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون کار درستی کرده منو تنها تو شهر غریب ول کرد رفت من نباید هیچی میگفتم؟

برا منم خیلی پیش اومده ..کار خوبی نکرده ولی پیش میاد...کم کم یاد میگیره..خودت بهش یاد بده با زبون خوش..بعد از رفع عصبانیت جفتتون البته

وقتی نمیخوای بري خونه بابات حرف خیلی بد و نفرین نکن، خودتو بزن به اون راه، دیگه پیگیر بحث نشو، مشکلا ...

نتونستم خیلی خونم به جوش اومد گفتم منو گزاشتی رفتی برداشته میگه میخواستی ک منتتو بکشم عمرا 

خونه خودتی دیگه، اگر کار مهمی داشته پیش مادرش ، الکی ننه من غریبم بازی دربیار، تو خ نه خودتی رفته بر ...

آره ولی تنهایی خیلی سخته در صورتی ک اون کار مهمی هم نداشت رفت دیشبم خونه نبود تا صبح از ترس بیدار بودم امشبم قرار نیست بیاد تازه زبونشم درازه

آره ولی تنهایی خیلی سخته در صورتی ک اون کار مهمی هم نداشت رفت دیشبم خونه نبود تا صبح از ترس بیدار بو ...

معذرت میخوام، لوس بازی در نیار، تو خونه خودت بودی، تو که نمیتونی تو خونه خودت بمونی توانایی اداره زندگی مشترک را نداری، منم جای شوهرت بودم یه چیزی بهت میگفتم