2777
2789
عنوان

رسپی سوپ

5 بازدید | 6 پست

چه نوع سوپی درست میکنین؟ 

مواد مورد نیازش چیه

دستور پختش چجوریه

تا حالا سوپ درست نکردم میخوام امتحانش کنم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول پیازو رنده کن تفت بده بهش یه قاشق آرد بزن با کره تفت بده بهش جو درسته اضافه کن با سینه مرغ با هویج خرد شده بذار سه ساعت بپزه آبش کم شه مرغو ریش کن برگردون توش قارچ خرد شده نازک خرد کن و شیر اضافه کن مواظب باش شیر ته میگیره بذار بجوشه نیم ساعت دیگه جابیفته بعدم جعفری خرد شده و چند قاشق خامه بریز و نمک و فلفل بریز آبلیمو نزن چون میبره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اول پیازو رنده کن تفت بده بهش یه قاشق آرد بزن با کره تفت بده بهش جو درسته اضافه کن با سینه مرغ با هو ...

🙏🏻ممنون

طرز تهیه‌ش رو میتونی بگی؟

سوپ رشته فرنگی که خودم عاشقشم

پیاز نگینی خرد شده با روغن تفت میدم یخورده که طلایی شد مرغ رو می ریزم با نمک و زردچوبه و فلفل یکم تفت میدم بعد لپه خیس خورده می ریزم لپه که پخت هویج رنده شده نیم ساعت بعد هویججعفری و گشنیز خرد شده سبزی که پخته شد رب و رشته فرنگی

موقع سرو لیموی تازه بریز عالی میشه

فقط حواست باشه رشته زیاد نریزی که سوپ سفت میشه

سوپ رشته فرنگی که خودم عاشقشم پیاز نگینی خرد شده با روغن تفت میدم یخورده که طلایی شد مرغ رو می ریزم ...

🙏🏻🥰 ممنون عزیزم