2777
2789

من دوره کارموزی میرم

عکاسی  عروسیه

بعد یکی از عکاس ها  که خودش ده ساله داره کار میکنه

بهم گفت برو کلاس خیاطی 

حوصله داری میای

به گفته ی خودشون من توی کار سریع نیستم

کلا من ادم  خونسردی  هستم

خودش ده ساله داره کار میکنه اصلا عکس هاش  قشنگ نیستن والا

نظرتون چیه

شما به همچین آدمی چه حرفی میزنید

من بودم با یه لبخند میگفتم ممنونم از پیشنهادتون هر وقت صلاح بدونم بهش فکر میکنم اما الان هدف دیگه ایی دارم🙂

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می گم ای بابا خانم فلانی، همه از بچگی دکتر و مهندس و عکاس ماهر بدنیا نیومدن.  باید تلاش کرد تا حرفه ای شد. الان شما ۱۰ ساله داری کار می کنی از من خیلی بهتری اما هنوز با حرفه ای شدن فاصله داری . چطور انتظار داری من کارآموزی از تو بهتر عکس بندازم. 

در ثانی انتخاب من عکاسیه و موفق هم میشم اگه شما خیاطی دوست داری می تونی بری خیاطی.. 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو من برا اینکار وقت گذاشتم و به مرور بهتر میشم نمیشه که از همون روز اول کاری بهترین باشم😁

بعد بگو هنوز کارآموزم هروقت مث شما ده سال سابقه کاری داشتم و دیدم کارم خوب نیس میرم سمت خیاطی