یه چند ماهی هست هر روز هدفون با صدای بلند گوش میدم الان گوشام درد میکنه همیشه.وقتی حرف میزنم درد میکنه یا صف مدرسه آخر صف وایمیستم تا صدای اسپیکر منو کر نکنه بعد هدفون رو یه ماهه در کردم ولی الان گوشام دارن منفجر میشن حتی توی گوش هام اسفنج میزارم میرم مدرسه هیچی گوشام خوب نمیکنه صدای موتور ماشین هم باعث میشه گوشام درد کنه
یه مدت ولی دچار کن شنوایی شدم ولی بعد خوب شدم ولی باز دست بر نداشتم از این کار
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
یعنی خوب میشه؟چون من یه ماهه از گوشام مراقبت میکنم تغییر خاصی نکرده
دکتر برو شست و شو بده
من چند بار سر خود قطره استفاده کردم ولی خب بد تر شد
بعد هیچکاری نکردم
پارسال همین موقع ها نزدیک عید بود و هرچی گشتم نوبت دکتر خانوم نبود ، همه مرد بودن ، منم نرفتم
دیگه رفته رفته خودش خوب شد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥