2777
2789
عنوان

مهاجرت تنها

635 بازدید | 17 پست

دوستان کسی هست یا آشنایی میشناسه تنهای تنها بدون دوست و فامیل مهاجرت کرده باشه آمریکا و کانادا و راضی باشه؟

از نظر تنهایی و دلگیر بودن منظورم نیست...از نظر امنیت و تجاوز و اینا....من خودم قصد مهاجرت دارم ولی نمیخوام ازدواج کنم...خوشم نمیاد☹😑حتی سوری....ولی اطرافیانم هر کی بوده چه دختر چه پسر شده تا یک ماه قبل ماجرتشون مجرد بودن و ازدواج و بلافاصله بعدشم مهاجرت....واقعا برام سواله چرا؟ یعنی تا شووور نکنی نمیتونی مهاجرت کنی؟😢مامانمم بعضی وقتا تحت فشارم میزاره برا ازدواج ولی وقتی یه چند نفر مجردی براش مثال میزنم که تنها رفتن یه خرده نرم میشه ولی در کل این موضوع رو مخمه که چرا همه اول ازدواج میکنن و بعد مهاجرت...شاید یکی مث من از پسرای ایرانی خوشش نیاد و بخواد بره اونجا کیس پیدا کنه اونوقت تکلیف چیه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خونواده ها نمیزارن تنها برن بخاطر همین ازدواج میکنن 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

اینکه گفتی از پسرای ایرانی خوشت نمیاد عالی بود😂حداقل خارجیا بعد ازدواج اولویتشون میشه همسر و بچه نه اینکه تازه یاد ننشون بیفتن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من مجردم  وقراره تا جند وقته دیگه یا المان برم یا ...

اروپا و کشورای عربی زیاد دیدم تنها برن ولی امریکا و کانادا همه یا زوجی یا با شوهر و بچه میرن چرا؟

کمن اونایی که تنها برن یا حداقال اونجا فامیل دارن..درست میگم؟

اروپا و کشورای عربی زیاد دیدم تنها برن ولی امریکا و کانادا همه یا زوجی یا با شوهر و بچه میرن چرا؟ ک ...

یکی از فامیلای ما با دوس پسرش رفت آمریکا اونجا ازدواج کردن درکل بنظرم تنهایی سخته

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
اینکه گفتی از پسرای ایرانی خوشت نمیاد عالی بود😂حداقل خارجیا بعد ازدواج اولویتشون میشه همسر و بچه نه ...

والا....هیچ اپشن مثبتی ندارن..تازه خیلی از همینایی هم که ازدواج میکنن و میرن اونور طلاق میگیرن....خب چه کاریه از اول ازدواج نکنن..انگار یه رسم شده که ازدواج کنی و اسم بیاد تو شناسنامت بعدم بشی طلاقی و اونور باشی....مگه مریضیم همچین کاری کنیم؟😐

یکی از فامیلای ما با دوس پسرش رفت آمریکا اونجا ازدواج کردن درکل بنظرم تنهایی سخته

خب اون با کیس مورد علاقش ولی یکی مث من اصلا قصد ازدواج با ایرانی جماعت ندارم...دوست دارم تنها و مستقل باشم...یا اونورم رفتم حتی شاید تا اخر عمر خواستم تنها بلشم و هیچ پسر فضولی بالاسرم نباشه...اونوقت چی کار کنم؟😢چرا پسرا میتونن تنها برن ولی دخترا شو افتاده که اول ازدواج و بعد برو..متنفرم از این طرز فکرا☹..و اتفاقا خیلی دخترای امروزی هم تن به همچین افکاراتی میدن و من واقعا تعجب میکنم ازشون

رزومه ات چقدر قوی هست که آمریکا و کانادا رو انتخاب می کنی خیلی سخته واقعا

خب من پرستارم..کاری میخوام برم...پرستار رو هوا میبرن😊..چیز زیادی نمیخواد کافیه مدرکت آزاد شده باشه و حداقل دوسال سابقه کاری...و مدرک زبان که زبانم با یه سال فشرده خوندن میشه گرفت..برا زبانم کشورای اطراف مث ترکیه بهتر نمره میدن...و یه امتحان Rnکه اونم با چند ماه خوندن حله...دیگه چی ؟😅هزینه و پول هواپیماهم که شرکتای امریکایی میدن.

خب من پرستارم..کاری میخوام برم...پرستار رو هوا میبرن😊..چیز زیادی نمیخواد کافیه مدرکت آزاد شده باشه ...

نه مدرک زبان داری 

نه برای آزمون آماده ای

پول مهاجرتم نداری

بعد می گی اوکیه

اگه واقعا قصد مهاجرت داشته باشی که بری پیشرفت می تونستم کمکت کنم

ولی حرفات یکم شبیه فیلمای علمی تخیلیه آخه

نه مدرک زبان داری  نه برای آزمون آماده ای پول مهاجرتم نداری بعد می گی اوکیه اگه واقعا قصد م ...

عزیزم شما حرف از رزومه زدی و گفتی خیلی سخته منم گفتم در مقایسه با بقیه حرفه ها ورشته ها راحت تره...رزومه معمولا اونایی که میخوان تحصیلی برن براشون سخته و پول میخواد...نه منی که میخوام کاری برم....چون گفتی سخته منم گفتم برا حرفه من نسبت به خیلی رشته های دیگه راحت تره...منم نگفتم که امادم و بلیط هواپیمام تو دستمه...اگه دقت کرده باشی گفتم حتی تو تاپیکای قبلم که تازه طرحم تموم شده و میخوام استارت بزنم البته زبانه بالاتر از متوسطه و چند باری هم ماک دادم و در حد ۶و نیم ایلتس هستم محض اطلاعتون...فقط میخوام نمرم رو بیشتر کنم منتها دارم برا کشورای مختلف تحقیق میکنم...این دلیل نمیشه که هدفمون نیس....فک میکنی منی که تازه طرحم تموم شده و هنوز مدرکمم دستم نیس میتونم برا همه اینا الان اماده باشم که همچین چیزی گفتی؟😅