2777
2789
عنوان

من ۱۷ سالمه ولی

497 بازدید | 23 پست

ولی ارایش خیلی ملیح و کم دارم در حد تینت و کرم ضد افتاب و کوشن و خط چشم قهوه ای بشدت نازک.

ولی اصلا اهل دود و دم نیستم.

ولی با جمع مختلط کافه نمیرم.

ولی اصلا دوست پسر ندارم چون رابطه برای تفریح نیست.

ولی تو فاز دارک استایل و ایمو استایل نیستم.

بقیه رو با تایپ شخصیتیشون قضاوت نمیکنم.

جواب توهین هایخانواده و دیگران رو نمیدم.

اهنگای بی محتوا گوش نمیدم.

قضاوت و غیبت نمیکنم.

مذهبی نیستم و پوششم مورد پسند نیست ولی به افراد با پوشش مذهبی احترام میزارم و باهاشون دوستم.

کینه ای نیستم و زود فراموش میکنم.

بسیار شکرگزارم.

ولی چرا با این وجود بازم گاهی..بهم توهین میشه و بهم میگن ادم سوبر(بچه مثبتی هستی و نچسبی و خیلی رفتارت زشته و دایم قضاوت میشم؟

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به چه وایب خوبی ازت گرفتم دختر .. خب آدما همیشه درحال قضاوتن تو برای خودت خوب باش و بهتره بگم از قضاوت شدن نترس چون تو جامعه هرکی ی چیزی میگه 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

عزیزم حتی اگر دختری دارای تمام ولی های تو باسه باز هم فرقی  نیست حرف هارو جدی نگیر اونی باش که دوست داری بیخیال حرف مردم آرایش دوست داری آرایش کن با دود مخالفم اما در حدی ک سلامتی رو به هم نزنه اگر دوست داری یبار امتحان کن ک بدونی چیزی توش نیست

کلا بیخیال ای ن و اون

فرشته هم باشی یکی هست که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد

متاسفانه همکلاسی هام خیلی بی شعورانه بهم تهمت میزدن و منو ازار میدادن.

دوستم روزی حرف قشنگی زد.مردم برای این باهات دعوا میکنن چون چیزی داری که اون ها نمیتونن داشته باشن!

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.

ببین اگه قضاوت نشی باید تعجب کنی پس خوشحال باش و بیخیال این حرفا تو که خودتو خوب میشناسی میدونی چجوری هستی پس بیخیال حرفای بقیه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تو هرجوری که درسته انجام بده (برای موفقیت فردی و عاقبت‌بخیری اخروی‌ت) 

بذار هرکی هرچی میخواد بگه.

آرایش بکنی یه حرفی توشه

نکنی هم یه حرفی توشه

دود بکشی یه جور میگن

دود نکشی یه جور میگن

تو فقط در مسیر رشد و اهداف خودت برو. تمام.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]