2777
2789
عنوان

بیرون زدگی چشم

1844 بازدید | 31 پست

سلام دوستان.دکتر خوب برای بیرون زدگی چشم در شیراز اگه میشناسید لطفاً بگید 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
اول ببین مشکل تیروئیدنداشته باشی

دارم تیرویید پرکاردارم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان بشه بیرون زدگی چشمتم خوب میشه

الان یکسال دارو میخورم برای تیرویید ولی چشمم تغییر نکرد

واسه یک از نزویکان من اثرداشت خود ب خود ب حالت اولش برگشت

اها خدارشکر.مال من خیلی زیاد هست 

پروفسور رجبی حرف اول رو تو چشم پزشکی ایران میزنه ولی تهران شما پیجش رو ببین واقعا تبحر داره

مرسی گلم ولی من شیرازم تهران نمیتونم برم

خواهرم اینطوری بود کرج دکتر میرفت دارو میخورد  ولی فایده ای نداشت  رفت تهران خیلی بهتر ش ...

خدارشکر که بهتر شد . ببخشید تهران عمل کرد یا بادارو خوب شد 

خواهرم اینطوری بود کرج دکتر میرفت دارو میخورد  ولی فایده ای نداشت  رفت تهران خیلی بهتر ش ...

عزیزم میشه از خواهرتون بپرسید دارو چی مصرف کرد 

عزیزم میشه از خواهرتون بپرسید دارو چی مصرف کرد 

باشه میپرسم میگم 

فقط یه چیزی خواهر من بیشتر از اعصاب و استرسش بود،بعد رفت دکتر اعصاب یه مدتی دارو خورد رفت آزمایش داد دکتر خیلی راضی بود 

یکی از قرصاش متی مازول بود که پیدا نمیشد من از دوستم میگرفتم 

نمیدونم به جز اون بازم میخورد یا نه 

روزی ۳تا میخورد.الان دکتر کرده یه دونه 

اگه آرامش داشته باشه حالش خوبه اگه نه که همین طور حالش بدتر میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight