2777
2789
عنوان

چه جوری عمه ی خوبی باشیم ؟ 😂

152 بازدید | 14 پست

من تازه دارم عمه میشم 🙈

خیلی خوشحالم و ذوق دارم 

ولی ازونجایی که هر کیو میبینم از عمه ش بدش میاد و خاله ش رو دوس داره 😂 میترسم برادرزاده ی قشنگم وقتی به دنیا اومد و بزرگ شد منو دوس نداشته باشه .

البته برادرزاده م خاله ها و دایی هاش همشون سنشون سی و خورده ای به بالان .

بعد از اون طرف سه تا خاله و دو تا دایی داره با یه عالمه دختردایی و پسرخاله .

ولی این طرف فقط یه دونه عمه داره عمو هم نداره، ینی من  چون همین یه دونه برادرزاده رو دارم خب کل توجه م رو اونه و بچه ی دیگه ای نیست که توجهم تقسیم بشه 

بعد من بیست و یک سالمه و عاشقههه بچه هام ، قبلا هم یک سال معلم مهد بودم ، یک سال معلم نقاشی و زبان بودم .

خیلیی ذوق دارم که عمه شدم ولی از الان استرس دارم نکنه برادرزاده م دوسم نداشته باشه 😂 

من عمه ام دوست دارم چون خیلی باکلاسن و همه وی واسم میخرهذ

ولی خاله هام حسودن

بچه از اول با هرکی بزرگ شه همونم میخواد دیگه اکثرا با خاله 

ولی من عمه ام باهاشون زندگی میکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایه خراب کاری هاش باش باهاش بازی کن محبت کن 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

اون دوست داره ولی خودت نمیدونم 

من خودمم عمم ولی خواهرزاده هامو بیشتر دوس دارم با وجود اینکع برادرزادم دوسم دارع...

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
من عمه ام دوست دارم چون خیلی باکلاسن و همه وی واسم میخرهذ ولی خاله هام حسودن بچه از اول با هرکی بز ...

ععع چه قدر خوووبه اینجوری 😍😍😍

منم از بچگی با خاله م بزرگ شدم خالمو بیشتر دوس دارم .

ولی خیلی خوبه که شما اینقدر عمه ت رو دوس داری امیدوار شدم 😂😍😍

اون دوست داره ولی خودت نمیدونم  من خودمم عمم ولی خواهرزاده هامو بیشتر دوس دارم با وجود اینکع ب ...

خب من هیچوقت خاله نمیشم.

خودمم که بچه ندارم . احساس میکنم اندازه بچه نداشتم این نینی رو دوس دارم 

بامادرش خوب باشی به طبع اون بچه قطعا بدون شک شمارو دوست خواهد داشت،محبت ازته دل ووقت گذروندن وهمسن خ ...

اره خدا رو شکر مامانش خیلی خوب و مهربونه 😍

ما تهران زندگی میکردیم .

بعد من الان ازدواج کردم به شمال کشور .

برادرم و زنداداشمم میخوان بیان شمال .

ازونور مامان بابامم میخوان بیان .

بعد زنداداشم میگه خونه ای که شمال داریمو بسازیم سه طبقه .

یه واحد ما یه واحد اونا یه واحد مامان بابام .

کودوم عروسیه که بخواد با خواهرشوهر و مادرشوهر تو یه ساختمون زندگی کنه .

من خودم صد سال سیاه حاضر نیستم با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کنم .

البته زنداداشم میگه اگه منم مادرشوهرم مثه مادرشوهره تو بود صد سال سیاه حاضر نمیشدم باهاش تو یه ساختمون باشم

ععع چه قدر خوووبه اینجوری 😍😍😍 منم از بچگی با خاله م بزرگ شدم خالمو بیشتر دوس دارم . ولی خیلی خو ...

توکه این قدر مهربونی بهت مژده میدم باهاش عشق واقعی رو‌تجربه می‌کنی 

مدام تپش قلب داری نکنه چیزیش بشه  

هر ثانیه دل تنگشی 

من به خاطر برادر زاده م شنبه تا سه شنبه باید می موندم خوابگاه نموندم 

بچه ها بعداز اینکه بزرگ میشن مادرا تبلیغ عمه‌شون میکنن بدشون میاد 

البته بعضی عمه ها مثل عمه های بچه من بی محبتن