2777
2789
عنوان

یکی از چیزاییکه

403 بازدید | 7 پست

یکی از چیزاییکه به ما گفته نشده و  بعدها متوجه اون میشیم پروبیوتیکه وفتیکه مریض میشیم دکتر میریم در وهله اول که معلوم میشه یه ویروسی گرفتیم مثله سرماخوردگی دکتر بهمون انتی بیوتیک قوی تجویز میکنه که ما سریع خوب بشیم اما کسی به ما استفاده از پروبیوتیک و بعد از زدنه این انتی بیوتیک ها نگفته و حتی خوده دکترم تجویز نمیکنه که استفاده کنیم بعدماهم اطلاع نداریم که بعد از زدنه  انتی  بیوتیک ،پروبیوتیک استفاده کنیم  و همین ندونستن بهمون لطمه میزنه درسته که بدنه ما از طریق خوردن یه سری مواد غذایی این پروبیوتیکو دریافت میکنه اما گاهی هم به این مرحله نمیرسه که ما موادغذایی ای بخوریم که پروبیوتیک دریافت کنیم این انتی بیوتیک ها کارشون اینکه میکروبایه مضر بدنو از بین ببرن اما گاهی میکروبایه مفیدم از بین میبرن و همین باعث میشه تعادل بدن تو میکروبایه بدن بهم بریزه و ما دچار حساسیت غذایی بشیم و فرد دچار اسهال ،یبوست ،درد و نفخ درروده و معده بشه و جالبه اینکه که بدونید مغز دوم ما رودمونه که حتی تو احساساتمون ،خلق و خومون تاثیر میزاره و من بیشتر توصیه میکنم وقتی مریض میشیم ابتدا از راهه گیاهی خودمونو درمان کنیم و دیدیم تهش خوب نمیشیم واقعا به دکتر رجوع کنیم چون با تجویز انتی بیوتیک هایه قوی ،داروهایه قوی بدنه ما به این نوع شیوه درمان عادت میکنه جوریکه حتی یه سرماخوردگیه ساده ام میگیرم هر چقدر دارو گیاهی استفاده میکنیم خوب نمیشیم تا دکتر بریم چون بدنمون به درمان با داروقوی عادت کرده و اینکه یه چیزاییکه نمیدونیم و خیلی راحت از انتی بیوتیک هاییکه به صورته قرصن مثله اموکسی سیلین ،مترونیدازول استفاده میکنیم حالا واسه دندون درد یا عفونته بدن و هر چیز دیگه و این انتی بیوتیکارو خیلی ساده در نظر میگیریم اما فکر نمیکنیم که داریم تو فلور روده تاثیر میزاریم و با جبران نکردن از طریق مواد غذایی یا مکمل هایه پروبیوتیک بعدها دچار مشکل میشیم از لحاظ گوارشی 

گاهی ندونستن بهمون لطمه میزنه 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم چرا یبوست دارم😐

یبوست علت زیادی میتونه داشته باشه یکیش همین پروبیوتیکه ،سندروم رودس که که بعضیا دچار اسهال و بعضیا دچار یبوست و بعضیا هر دو و علته دیگشم میتونه از تنبلیه روده باشه 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

متاسفانه مصرف آنتی بیوتیک باکتری های مفید روده که ویتامین های Bتولید میشه ازاونهارو ازبین میبره   ولی درعمل  درمان عفونت با داروی گیاهی زمانبره ودرخیلی موارد باعث مزمن شدن عفونت میشه باگذشت زمان حتی ویروسهایی مثل سرماخوردگی هم تکامل پیدامیکنن و مقاومترمیشن علی الخصوص درموردکودکان درمان عفونت گلو  اگه سریع صورت نگیره منجربه عفونت ریه ها ودستگاه تنفسی وایجاد مشکلات جدی میشه ومجبوربه مصرف آنتی بیوتیک هستن این یه واقعیت تلخه اما گاهی باید محسنات یه دارورو بر مضرات اون ترجیح بدیم تا بیماری اربدن دوربشه نمونش پرتو درمانی که علاوه براینکه موجب  نابودی سلولهای سرطانی میشه سلولهای غیرسرطانی روهم بعضا ازبین میبره