2777
2789
عنوان

گلودرد وحشتناک 😭

1223 بازدید | 28 پست

ته گلوم چند تا نقطه قرمز و متورم هست ؛ ب شدت درد میکنه گلوم ؛ انگار سوزن فرو میکنن وقتی اب دهنم و قورت میدم ؛ هر کاریم بگین انجام دادم هر دارویی ک بگین خوردم ؛ خوب نشد 😭 دوره این بیماری کوفتی چند روزه ؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط یه راه حل داره گلودرد بعدش دعام کن اگه اانجام میدی بگم

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
گلودردم داشتین ؟ روانم بهم ریخته از گلودردش 

منم خیلی بد درد داشتم روزی دوبار ابجوش باعسل و ابلیموخوردم روزی یدونه هم سفکسیم و ازیترومایسین هر8ساعت هم سرماخوردگی..خوب خوبم کرد...اب نمک قرقره کن هرروز...راستی قرص کلداکس دیفن هیدرامین دار هم بخور خیلی خوبه

من که دارم میمیرم وصیت نامه هم نوشتم

نمیتونم نفس بکشم ...خیلی بیماری بدیه...چرا اطلاع رسانی نمیکنن همه ریختن تو بازار حداقل مبتلا نشن ماسک بزنن

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده