2777
2789
عنوان

بیایین غیبت حلال😕😐

439 بازدید | 39 پست

اهل غیبت نیستم اصلا ولی هوس تاپییک پر بازدید کردم 

بشینم نظراتتون بخونم ببینم تو فامیلای بقیه چی میگذره 

بگید زشت ترین بی احترامی که تو مهمونی ها بهتون شده چی بوده ؟!

خودم: 

برامون چای و میوه نیاوردن 

رفتیم با اینکه خبر داده بودیم دیدیم برقا خاموش خوابیدن 

یکی هم وسواس بود خواستیم بریم گفت شهرستانیم از کوچشون رد شدیم دیدیم خونن😅عید دیدنی بود 

چندسال پیش رفته بودیم عیددیدنی پرتقالا تموم شده بود دخترخالم اون موقع ۷-۸ سالش بود پرتقال میخواست ما دم در اشپزخونه بودیم شنیدیم عروسشون میگفت چه پرو سفارشم میدن

یک صلوات برام میفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال پیش رفته بودیم عیددیدنی پرتقالا تموم شده بود دخترخالم اون موقع ۷-۸ سالش بود پرتقال ...

همه آدما ته دلشون یه حرفایی میزنن به هم مقدس نیست هیچکس اون بنده خدا هم تورنتون نگفته ناراحت نباش🥺💜

ازدواج نکرده بودم چند سال پیش یه چیزی دختر عمم تو جمع بهم گفت خیلی دلخور شدم 

این چیزا دست خود شخص نیس خواهشا رعایت کنین دل دختر مردم شکوندن سر ازدواج واقعا تاوان بدی داره

فامیلای ما از هر ده نفرشون ۹نفرش تو روت تیکه میندازن۱۳تاش پشت سرت.اما فامیلای شوهرم باسیاستن.بدم میا ...

همه همینن 

اتفاقا بی سیاست هاشون رو بیشتر دوست داشته باش ... چون دورو نیستن

خاله همسرم مارو پاگشا کرده بودن اوایل نامزدی سره سفره بین اون همه جمعیت هی بهم میگفت بکش بخور یکم چاق بشی قشنگ بشیییی انکار من خونه بابام نون نداشتم بخورم بعد گفت البته ت هرجوری باشی ما میپسندیمت منم گفتم خاله شما حرص نخور اونی ک باید بپسنده پسندیده 😤😂

البته جکی چان منظورمه🤭😁