2777
2789
عنوان

بیاین حالم بده

251 بازدید | 19 پست

بچه ها سه شبه خونه نامزدمم عقدیم

امشب وقتی از بیرون اومد از دور اشاره زد پر پرم

فهمیدم مشروب خورده

اصلا اهلش نیس سالی یکی دوبار کلا

دیگ حالش بد بود رفت بالا بیاره

نیم ساعت تنهاش گذاشتم گفتم بزار راحت بره تو اتاق درازبکشه 

رفتم یهو اناق زود از گوشیش اومد بیرون اینم بگم اولین بار بود این حرکتش

یهوو باز حالش خراب شد رفت بالا بیاره رفتم سر گوشیش دیدم تو اینستاس ی چیز عادیه

بعد زدم ببینم تو چه برنامه هایی رفته دیدم رفته گوگل زده xxxxx

کلی فیلم های بد و زنای لختو فیلمای پورنو

بعد گذاشتم گوشیشو سرجاش رفتم بیرون اتاق دوباره اومدم دیدم از گوشیش پاک کرده قسمت سرچ گوگلشم‌پاک کرده

حالم ب قدری بد شد  داغون شدم ولی ب روش نزدم چون حالش بد بود الانم خوابه بنظرتون فردا بگم بهش که دیدم یا نه

اصلا تموم تصوراتم خراب شد 

واقعا کار بدیه

ولی واقعیت اینه اکثر مردا میبینن

درصد بسیار زیادی...

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره بنظرم فردا ک دیدی شرایط بهتر و آرومتر شد باهاش درمیون بذار و علتشو بپرس و بش بگو چ حسی داشتی.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بنظرم اصلا باهاش مطرح نکن  چون میتونم با اطمینان بگم همه پسرا میبینن

اره ولی نه وقتی که زن داره!

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

خودت داری میگی تو حالِ خودش نبوده! نیازی نیست به روش بیاری مگر اینکه دو مرتبه تکرار بشه!

اره ولی بخدا دارم دق میکنم میگم نکنه همیشه فیلم میبینه بخاطر اون فیلماس که میاد سمتم

اره ولی بخدا دارم دق میکنم میگم نکنه همیشه فیلم میبینه بخاطر اون فیلماس که میاد سمتم

فکر بد نکن دختر..

شاید تله ی شیطونه برای بهم زدن رابطتون،چیزی به روش نیار مگر اینکه دوباره چیزی ببینی.

فکر بد نکن دختر.. شاید تله ی شیطونه برای بهم زدن رابطتون،چیزی به روش نیار مگر اینکه دوباره چیزی ببی ...

عشقم اون تو سایت زده فیلم ناجور ببینه تو میگی تله شیطون؟

ببین عزیزم یکی از اثرات بد مشروب این هست که فرد ناخواسته وبی اختیار دچار افزایش تمایلات جنسی میشه .یعنی خیلی ها که ناتوانی جنسی دارند  برای رفع مشکل مشروب مصرف می‌کنند.. همسرتون درحالت عادی نیست و سرچ فیلم  پ و ر  ن   دراثر مصرف الکل هست..اثر الکل از بدنش بیرون بره وبه حالت عادی برگرده  بدنش به حالت نرمال میرسه و تمایلی به سرچ دراین مورد ها نداره .اصلا به روش نیار چون موقت بوده ودائمی نیست...اگر به روش بیاری روی گوشیس محتاط میشه وبرای شما کار سخت میشه .

ببین عزیزم یکی از اثرات بد مشروب این هست که فرد ناخواسته وبی اختیار دچار افزایش تمایلات جنسی میشه .ی ...

انگار دلم شکسته اصلا حالم خیلییی بده بخدا موندم حال خودمو چجوری خوب کنم