2777
2789
عنوان

مزاحم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 28 پست

تو این جور مواقع یا اصلا شماره ناسناس رو جواب ندین یا بدون مکالمه بمحض دونستم مزاحمت،  بلاکش کنین

خیلی ساده و خونسرد

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
من جواب ندادم پیامشو

می‌دونم ! میگم به شوهرتون نمی‌گفتین! طرف فوقش چندتا پیام می‌داد و بعد بی‌خیال می‌شد! مطمئن باشید این اولین و آخرین آدم مردم‌آزار نیست! البته دعا می‌کنم باشه! اما می‌دونم نیست! ☺️ پس برای آینده اگه یه وقت خدای نکرده مزاحم داشتین همین کارو انجام بدین و به شوهرتون نگید 

الکی ترفندشونه یه چی بگن!همه‌شونم بلانسبت زر میزنن! اگه عمه‌ی منم باهاش حرف می‌زد می‌گفت صدات آرومم می‌کنه چون کمبود دارن!

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره ناشناس ک نمیشه جواب نداد

البته بستگی داره

اگه شاغلی

اگه اقتضای کاره، بله

اما گاهی منم که  آقا هستم گاهی شماره هایی رو جواب نمیدم

اگه کاری داشته باشه یا آشنا باشه حتما پیام میده

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
شوهرم خیلی عصبی شد بحث کردیم باهم 

اروم میشه حالا ناراحت نباش اونم از رو دوست داشتنش ناراحت شده دیه مردا غیرتین... 

باهاش حرف بزن بقول اون دوستمون این اولین و اخرین مزاحم نیست باهاش منطقی حرف بزن و قانعش کن کاری نکنه ک دفعه های دیگه اگه اتفاقی هم افتاد بخاطر رفتار تندش بخوای ازش مخفی کنی

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
بله هنوز یک ماهم نشده 

عه به سلامتی مبارکه ☺️ حدس زدم تازه ازدواج کردین که هنوز اخلاق آقایونو نمی‌دونی! ☺️ اشکالی نداره کم‌کم متوجه میشی.

شاد باشید 🙏

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...