2777
2789
عنوان

مزاحم😣

1537 بازدید | 28 پست

امشب یکی با ی شماره ناشناس بهم زنگ زد بعد گقتم شما یکم من من کرد بعد قط کزدم دیدیم این هممون شماره ای هست ک دیشبم مزاحمم شده زنگ زدم گفتم سما وقتی دیشب فهمیدین اشتباه زنگ زدین دیگ مزام نشید ی بار دیگ شمارتو ببینم میدونم چی کا کنم 

بعد چند بار در هین صحبتم هی گفت شماره خودته؟ دیگ بعد صحبتم داشت حرف میزد قط کردم بلافاصله بلاکم کردم 

بعد دیدم پیام داده صدات خیلی آرومم کرد بهم آرامش داد

منم ب شوهرم گفتم حالا باهم بحثمون شد 😔

عصبی شد

شمارشم از گوشیم برداشت گف فردا میدونم با اون فلان شده  چیکارکنم

اخه تقصیر من چیه ک با من بخث کرد 

گف تو شماره ناشناس نباید جواب بدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی د‌ونم چرا هرچیز بی ارزشی رو به شوهراتون میگیددد؟ بعد اونا بعضیاشون ۱۰۰ تا دوست اجتماعی دارن ۲۰۰ تا چتی با سه تا صیغه بعد از ۴ سال با کارآگاه بازی فراوان خودتون ته و توش رو درمیارین که اقا‌ چیکارا که نکرده😐😵‍💫

✅️🦋👌🍀

نمی د‌ونم چرا هرچیز بی ارزشی رو به شوهراتون میگیددد؟ بعد اونا بعضیاشون ۱۰۰ تا دوست اجتماعی دارن ۲۰۰ ...

نه من شوهرماهل این جور چیزا نیس.همه مردا عین هم نیستن

اونی که شوهرتون گفته شماره ناشناسو نباید جواب بدی که خنده‌داره! ممکنه یه وقت خدای نکرده برای نزدیکان‌مون مشکلی پیش بیاد و یکی باهامون تماس بگیره! مگه میشه جواب نداد؟!

باید ببخشید اما شما یه اشتباه داشتین! نباید به همسرتون می‌گفتین! من خودم مردم و می‌دونم آقایون غیرمنطقی ( که تعدادشونم کم نیست ☺️) بالاخره یه چیزی میگن !

طرفو بلاک کردین ، پیامشم بلاک می‌کردین و حتی اگه پیام بلاک نمیشه ، اگه دوتا ، سه تا ، اصلا ده تا پیام می‌داد و شما جواب نمی‌دادین طرف بی‌خیال می‌شد! 

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...