2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید باردارم

71 بازدید | 10 پست

من اول ۲۹ هفته بود تو سونو فهمیدم اب دور بچه کمه و وزنش کمه مامانم منو نزدیک سه هفتس اورده خونشون و نگهداریم میکنن 

حالا قضیه بچه به خیر گذشت و رفتم سونو تقریبا اوکی شده بود

مشکل اینجاست برادرم تو خونه مامانم اینا اذیتم میکنه فوق العاده ادم کثیف و شلخته ایه و به هر روشی بگید متوسل شدیم ولی این ادم تمیز بشو نیس منم غر میزنم و امشب مامان بابام باهاش دعوای بدی کردن سر این کثافت کاریاش نمیتونم تحمل کنم اونم میگ تو هوای منو نداری منم برام مهم نیس شما چی بگید

من جمع کنم برم خونم؟ شوهرمم اسیر شده سه هفته میره خونه مادرش میخوابه

تقریبا استراحت مطلق بودم خودم از اوضاعم خسته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم نظر شخصی و تجربه م میگه که تو کار کسی نه دخالت کنم نه نظر بدم چون همه به عقل خودشون راضین و متوجه اشتباهشون نمیشن ، خدا خیرو امید به خانوادتون بده که این مدت ازتون پرستاری کردن  شما هم برید سر زندگیتون بهتره

ی چند روز برو امتحانی ببین چی میشه

این بشر شده دردسر هممون اخرم میگ تو هوامو نداری به عذاب وجدان وادارت میکنه

ی کاری میکنه دلت بسوزه ولی در عین حال پروعه

ی کار درست انجام نمیده تو خونه همش کثافت کاری مامان بدبختمم پشتش میشوره و جمع میکنه با این که ناتوانه

اخرم امشب باهاش دعوا میکنن هر هر میخنده بابام تا مرز سکته میره از دستش 

این بشر شده دردسر هممون اخرم میگ تو هوامو نداری به عذاب وجدان وادارت میکنه ی کاری میکنه دلت بسوزه و ...

به هر حال اونجا خونه اونم هست میخواد راحت باشه 

شما هم حق داری وضعیت بدی داری 

بخاطر آرامش خودت باید برگردی چند روزی ببینی میشه تنها باشی یا نه

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
گلم نظر شخصی و تجربه م میگه که تو کار کسی نه دخالت کنم نه نظر بدم چون همه به عقل خودشون راضین و متوج ...

اره متاسفانه برادر من ۲۱ سالشه ولی واقعا به این نتیجه رسیدیم ک اندازه ی بچه ۱۴ ساله میفهمه اخرم میگه هوامو نداشتی تا عذاب وجدان بگیری

به هر حال اونجا خونه اونم هست میخواد راحت باشه  شما هم حق داری وضعیت بدی داری  بخاطر آرا ...

درست میگی خونه اونم هست و من شاید دارم این حق و ازش میگیرم

مثلا من باید از توالت فرنگی استفاده کنم که توی حماممونه

ی دفعه حکم میکنه ساعت ۱ شب میره حمام و تمام اونجارو به گند میکشه 

اگر من نبودم کسی به حمام رفتن اون کاری نداشت منم ک دارم گیر میدم و این حق و ازش میگیرم وگرنه من خونم سواست و ازدواج کردم