2777
2789
عنوان

ویروس جدید

2601 بازدید | 23 پست

خانما این ویروس جدید رو گرفتم همین که میگن کروناس و فلان چی بخورم خوب بشم میترسم عموم ۱۰ روز پبش بابت این ویروس فوت شد منم از صبح حالم خیلی بده هم مریضی هم استرس 🤦‍♀️🤦‍♀️ زنگ زدم یه خانمی آمد سرم وصل کرد بهم ولی گلوم خیلی درد میکنه 

بعد میگن این ویروس  فوتی نداره .

منم گرفتم  هنوز هنوز حالم بده . کروناس . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دکتر نگفت عموتون کرونا بود یا آنفولانزا؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد میگن این ویروس  فوتی نداره . منم گرفتم  هنوز هنوز حالم بده . کروناس .

ماهم گرفته بودیم منم میگفتم کروناست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ما ام خانوادگی درگیرش بودیم. 

گلو درد و کیپی بینی و سر درد و ....

قرص پلارژین خیلی خوبه..

من سه روز بود خوب بود. از عصری دوباره بینیم کیپه و تو سرم انگار هواست. کلااافمااا 

کلافه

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

کرونا بود ریه هاش درگیر کرده بود

خدا بیامرزتش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز