2777
2789
عنوان

ویروس جدید

2601 بازدید | 23 پست

خانما این ویروس جدید رو گرفتم همین که میگن کروناس و فلان چی بخورم خوب بشم میترسم عموم ۱۰ روز پبش بابت این ویروس فوت شد منم از صبح حالم خیلی بده هم مریضی هم استرس 🤦‍♀️🤦‍♀️ زنگ زدم یه خانمی آمد سرم وصل کرد بهم ولی گلوم خیلی درد میکنه 

بعد میگن این ویروس  فوتی نداره .

منم گرفتم  هنوز هنوز حالم بده . کروناس . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دکتر نگفت عموتون کرونا بود یا آنفولانزا؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد میگن این ویروس  فوتی نداره . منم گرفتم  هنوز هنوز حالم بده . کروناس .

ماهم گرفته بودیم منم میگفتم کروناست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ما ام خانوادگی درگیرش بودیم. 

گلو درد و کیپی بینی و سر درد و ....

قرص پلارژین خیلی خوبه..

من سه روز بود خوب بود. از عصری دوباره بینیم کیپه و تو سرم انگار هواست. کلااافمااا 

کلافه

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

کرونا بود ریه هاش درگیر کرده بود

خدا بیامرزتش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز